Herunder ses OKR ungdomsløbernes resultater i år 2005.

Resultaterne fra 2004 kan ses her

1. divisionsmatch, Danstrup Hegn, 3. September.

OK Roskilde bevarer pladsen i 1. division.

Et stort antal ungdomsløbere fra OK Roskilde var stærkt medvirkende til, at klubbens også i 2006 løber i 1. division. Som i forårets løb blev det til en sejr over Farum OK, mens vi denne gang tabte til både OK ØST og FIF Hillerød. Det samlede resultat blev en tredieplads til OKR i 1. division.
Ungdomsløberne erobrede som sædvanligt mange point, både regulære og såkaldte ungdomspoint. Der blev ingen banesejre denne gang, men Martin Midtgaard Frich var tæt på med en andenplads kun 10 sek. fra førstepladsen på bane 7A. Nina Vindegaard Grønberg fik en trdieplads på bane 3B, og Mads Midtgaard Frich fik en tredjepladser på bane 8.

Bane 1: Tobias Midtgaard Frich og Kim Baunehøj Pedersen var igen rykket op til at løbe den lange bane 1. Det lykkedes for både Tobias og Kim at hive mange point hjem til klubben. Tobias scorede 11 point, mens Kim denne gang måtte nøjes med 2 point.

Bane 2A: Martin Laage Kragh, Michael Kreiberg, Michael Andersen og Anders B. Nielsen løb på denne bane, der er for både H15-16A og mere erfarne H40A-H50A løbere. Martin gjorde det igen rigtig godt, og med en 8. plads blev han bedste ungdomsløber på banen og scorede hele 22 point til klubben. Michael Kreiberg var bare 2 min efter Martin og scorede 14 point på 12. pladsen. Michael Andersen og Anders havnede uden for pointgivningen.

Bane 2B: Sofie Sørensen måtte som sædvanlig kæmpe mod D21A løbere på bane 2B, men løb en flot 9. plads hjem og scorede for det 16 point.

Bane 3B: Nina Vindegaard Grønberg blev nr. 3 på banen som den næstbedste ungdomsløber, mens Camilla Meyer blev nr. 10. Det gav mange point til de to piger, 21 til Nina og 9 til Camilla.

Bane 5: Christian Vindegaard Grønberg blev nr. 6 på banen, kun 30 sek. fra den bedste ungdomsløber. Det gav 8 point til Christian. Casper Meyer blev 3. bedste ungdomsløber på banen og det scorede han 5 point på. Christian Jensen løb også på denne bane, men endte uden point.

Bane 7A: Martin Midtgaard Frich blev nr. 2 på banen - bedste ungdomsløber og scorede dermed 9 point. Det blev til et enkelt point til Jacob Laage Kragh mens Rolf Pihl endte lige uden for pointgivningen.

Bane 7B: Line Kreiberg scorede 8 point for en 5. plads. Amalie Tripax fik 2 point og Ida Sander fik 1 point. Dina Aaslyng Dall manglede desværre en post og fik ingen point

Bane 8: Mads Midtgaard Frich blev nr. 3 og Isabella Sihm nr. 4, og det gav 3 point til hver. Marie Hjorth var kun 11 sek. efter på 5. pladsen men desværre var der ikke flere point at dele ud af. Signe Østberg, Mille Olsen og Emil Østberg løb også denne bane, men alle endte uden point.

Hele resultatlisten kan ses på HSOK's hjemmeside.

Til toppen af siden

Midgårdsormen, Grønholt Hegn, 28. August.

OK Roskildes ungdomshold vinder Midgårdsormen 2005

I den 28. udgave at den traditionsrige store danske stafet stillede OK Roskilde op i Odin klassen med et hold bestående udelukkende af ungdomsløbere.
Alle holdets 10 løbere ydede en imponerende indsats. Holdet var med helt fremme under hele stafetten og sluttede på førstepladsen. En meget stor præstation.

Læs Morten Jensens beretning fra Midgårdsormen.

Michael Kreiberg          57:10      8:06:12

I Tjalfe klassen stillede OK Roskilde med to hold. Det blev til en flot andenplads til holdet med Jacob Laage Kragh, Casper Meyer og Martin Midtgaard Frich, mens holdet med Signe Østberg, Rolf Pihl og Line Kreiberg blev nr. 10.

Resultaterne kan ses på hjemmesiden om Midgårdsormen

DM-kort, Gribskov Esrum, 27. August.

OK Roskilde deltog lørdag 27. august med 10 ungdomsløbere ved årets danmarksmesterskaber i kortdistance i Gribskov Esrum.
Gribskov Esrum bliver sjældent brugt til orienteringsløb, og selv om det er en del af gribskov, er denne del ret forskellig fra de andre dele af Gribskov, idet skoven får lov at ligge uberørt, så der er mange områder med difuse bevoksninger af varierende tæthed, der stiller store krav til sikker fin-orientering.

I de indledende kvalifikationsløb løb alle OKRs ungdomsløbere så godt, at alle kvalificere sig til A-finalerne.

I finalen blev Sofie Sørensen klarede nr. 6 i klassen D17-20, og Camilla Meyer blev nr. 11 i klassen D-16.

I klassen H-16 var der 7 OK Roskilde løbere med i finalen, og der var Michael Andersen, der med en 9. plads klarede sig bedst. Lige efter kom Michael Kreiberg på 10. pladsen, mens Martin Laage Kragh som trediebedste Roskilde løber blev nr. 15.

Resultaterne kan ses på hjemmesiden om DM-kort

1. divisionsmatch, Grydebjerg, 21. Maj.

Banesejr til Martin Midgaard Frich ved OKRs første match i 1. division.

OK Roskildes ungdomsløbere var stærkt medvirkende til, at klubbens første match i 1. division blev en succes. Det blev til en stor sejr over Farum OK, en kneben sejr over OK ØST, mens FIF Hillerød var for stor en mundfuld. Det sikrede en foreløbig andenplads til OKR i 1. division.
Ungdomsløberne erobrede mange point, både regulære og såkaldte ungdomspoint eller bonuspoint. I alle tre matcher opnåede OKR 271 point; ungdomsløberne scorede de 179 point, heraf 49 bonuspoint. Det er vist første gang ungdomsløberne scorer flere point end de voksne løbere.

Der blev til en banesejr, og det var Martin Midtgaard Frich på bane 7A. Nina Vindegaard Grønberg var tæt på med en andenpladser på bane 3B, og der var tredjepladser til Christian Vindegaard Grønberg på bane 5 og Line Kreiberg på bane 7B.

Bane 1: Tobias Midtgaard Frich og Kim Baunehøj Pedersen var rykket op på bane 1, hvor de skulle kæmpe mod mange eliteløbere. Det lykkedes alligevel for både Tobias og Kim at hive rigtig mange point hjem til klubben. Tobias scorede hele 20 point, mens det lykkedes Kim at kæmpe sig til 15 point.

Bane 2A: Martin Laage Kragh, Michael Kreiberg og Anders B. Nielsen løb på denne bane, der er for H15-16A, men også de mere erfarne H40A-H50A løbere løber her. Martin gjorde det rigtig godt, og med en 5. plads blev han klart bedste ungdomsløber på banen og scorede hele 26 point til klubben. Michael Kreiberg var bare 2 min efter Martin og scorede 17 point på 7. pladsen. Anders, der er 1. års løber i H16-16A, havnede lidt længere nede på resultatlisten, og fik ingen point.

Bane 2B: Sofie Sørensen var oppe imod landsholdsløbere som Anne Konring Olesen, men løb en flot 7. plads hjem. For det blev det til hele 17 point til Sofie.

Bane 3B: Nina Vindegaard Grønberg blev nr. 2 på banen som den bedste ungdomsløber, mens Lærke Sørensen blev nr. 5. Det gav mange point til de to piger, 23 til Nina og 15 til Lærke. Camilla Meyer var kun få min. efter Lærke, men da der kun er 2 løbere fra samme klasse der kan give point, var der ingen til Camilla.

Bane 5: Christian Vindegaard Grønberg var tæt på at vinde banen, men et bum sidst på banen, et sted hvor mange andre havde problemer, gjorde at Christian blev nr. 3 som næstbedste ungdomsløber. Det gav 8 point til Christian. Casper Meyer blev 3. bedste ungdomsløber på banen og det scorede han 5 point på. Flot løbet af Casper; det er første år han løber H13-14A. Dan Frederiksen løb også på denne bane, men endte uden point.

Bane 7A: Martin Midtgaard Frich vandt banen, og dermed scorede Martin 9 point. Martin har haft et forrygende forår, han har bl.a. vundet KUM, han er blevet sjællandsk mester, og han har vundet de 2 kredsløb, han har deltaget i. Jacob Laage Kragh blev nr. 10 på banen, og det gav 3 point til Jacob. Rolf Pihl løb ind på 11. pladsen men kom uden for pointgivningen.

Bane 7B: Line Kreiberg fik 8 point til klubben for en 3. plads som næstbedste ungdomsløber på banen. Ida Sander blev nr. 6 og hev 4 point hjem.

Bane 8: Amalie Tripax blev nr. 7, Isabella Sihm nr. 8 og Marie Hjorth nr. 11, og det gav 3 point til hver, ialt 9 vigtige point til klubben fra de yngste løbere. Mads Midtgaard Frich og Rasmus Mørup Jansen løb også denne bane, men begge endte uden point.

Hele resultatlisten kan ses på OK Sorøs hjemmeside.