OKR ungdomsløbernes resultater i år 2014

Resultaterne fra 2013 kan ses her

DM-lang, Munkebjerg, 14. September.

Guldmedalje til Anders Krogh Madsen ved DM-lang.

Årets mesterskab på langdistancen (DM-lang) blev afviklet i Munkebjerg, der er meget kuperet med store højdeforskelle ned mod Vejle fjord.

Anders Krogh Madsen leverede endnu en super flot præstation og vandt klassen H-12. Der er Anders' 3. DM guldmedalje i år.

I klassen H-14 havde Rasmus Krogh Madsen et flot løb, der rakte til en 4. plads lige uden for medaljeplaceringerne.

I klassen D-12 fik Karoline Fonager Johansen en meget flot 6. plads bare 36 sek fra en medalje.

Amalie Tripax kæmpede sig til en flot 6. plads i den skrappe D-20 klasse, hvor banen var 6,3 km lang og havde 255 m stigning.

Katrine Krogh Madsen fik en flot 7. plads i klassen D-10

Jonas Fonager Ulsøe Johansen blev en flot nr. 9 i klassen H-12.

Rasmus Møller Jess blev nr. 10 i klassen H-16.

Anders på toppen af podiet

Til toppen af siden

DM-stafet, Fovslet, 13. September.

Tolvteplads til D/H-12 ved DM-stafet.

En meget tæt skov med masser af underskov syd for Kolding var rammen om årets mesterskaber i stafet.

OK Roskilde stillede med 2 hold i ungdomsklasserne, men en framelding i sidste øjeblik betød lidt omrokering på holdene, så de ikke var helt optimale

Bedst gik det for holdet i D/H-12, hvor Jonas Fonager Ulsøe Johansen, Katrine Krogh Madsen og Karoline Fonager Ulsøe Johansen kæmpede godt og blev nr. 12 i en klasse, hvor hele 23 hold stillede til start.

I klassen DHmax43 var holdet med Rasmus Rasmus Krogh Madsen, Jacob Weigelt Svendsen og Anders Krogh Madsen, og Rasmus havde et superløb på 1. turen, hvor han kom først i mål. Desværre betød en manglende registrering af en post, at holdet ikke blev placeret.

DM-mellem, Nørreskoven, 23. August.

Femteplads til Anders Krogh Madsen ved DM mellem.

Efterårets første DM, DM-mellem, blev afviklet i Nørreskoven, en ret bakket skov med stejle skrænter ned mod Furesøen ved Farum.

Anders Krogh Madsen leverede en flot præstation og blev nr 5 i klassen H-12, kun lidt over 1 min. fra en medaljeplacering.

Katrine Krogh Madsen og Karoline Fonager Ulsøe havde også flotte løb og blev begge nr. 6 i henholdsvis D-10 og D-12.

I klassen H-14 løb Rasmus Krogh Madsen til en placering som nr. 7.

Rasmus Møller Jess fik en placering som 10 i klassen H-16.

I klassen H-12 blev Jonas Fonager Ulsøe nr. 13.

Amalie Tripax blev nr. 15 i D-20.

Endelig fik Tonje Pihl en 21. plads i D-20 og Rolf Pihl en 24. plads i H-20.

SM-lang, St. Dyrehave, 18. Maj.

Guld, sølv og to bronze til OK Roskilde ved SM lang.

De sjællandske mesterskaber på den lange distance blev i år afviklet i Store Dyrehave, der var hårdt ramt af efterårets storme, og der var stadig mange væltede træer, der var en ekstra udfordring for orienteringen. Man skulle være meget omhyggelig, da man let bliver slået ud af kurs, når man skal uden om områder med væltede træer.

OK Roskildes ungdomsløbere løb med 4 medaljer ved SM-lang. Rasmus Krogh Madsen tog guld i H14, Anders Krogh Madsen tog sølv i H-12 og Karoline Fonager Ulsøe og Rasmus Møller Jess tog bronze i henholdsvis D-12 og H-16.

Orienteringen lykkedes særdeles godt for Rasmus Krogh Madsen, der som nævnt vandt guld i H-14, og det endda ganske overbevisende, idet han var 5 min hurtigere end nr. 2.

Det lykkedes også ganske godt for Anders Krogh Madsen, der med sølvmedaljen i H-12, var mindre end 2 min fra guldet. Jonas Fonager Ulsøe løb sig til en 4. plads i samme klasse.

I flere klasser var der svenske løbere, der blandede sig i resultatet. Det var bl. a. tilfældet i D-12, hvor Karoline Fonager Ulsøe blev nr. 6, med da 3 af løberne foran var svenske, fik karoline en SM-lang bronzemedalje.

Det samme var tilfældet i H-16, hvor Rasmus Møller Jess blev nr 7, men her var der også svenske og sågar jyske løber foran, så Rasmus fik også SM bronze.