Logo Skifte

Børn & Unge

OKR ungdomsløbernes resultater i år 2020

Resultaterne fra 2019 kan ses her

Det var kun 3 af de danske mesterskaber og et enkelt sjællands mesterskab, der blev gennemført i 2020, pga. Corona pandemien.

SM-nat, Ravnsholt skov, 21. oktober.

Bronzemedalje til Adam Carlsen ved SM-nat.

Årets SM-nat, der var udsat fra om foråret, blev arrangeret af Allerød OK i Ravnsholt skov.

Skoven er let kuperet og har et udbredt stinet.

Det havde regnet det meste af dagen og det regnede forsat en del under løbet, så der var rigeligt med vand pløre i skoven.

Adam, der ikke tidligere har vundet medaljer ved nat mesterskaber, løb sig denne gang til en bronzemedalje i klassen H16.

Adam (ved en tidligere lejlighed),
bronzevinder i H-16

Til toppen af siden

DM-lang, Aabenraa Sønderskov, 13. September.

11. plads til Adam Carlsen ved DM-lang.

Årets mesterskab på langdistancen (DM-lang) blev afviklet i de kuperede skove lige syd og vest for Aabenraa. Der var i instruktionen advaret om en del brombær i skoven. Der var nu en hel del mere, der forhindrede løb i højt tempo, og skoven var overalt meget tæt, og de fleste oplevede vist at blive fanget i tætheder, der ikke var ventet ud fra kortet.

Adam Carlsen var den eneste ungdomsløber, der var kørt den lange vej til Sønderjylland for at tage udfordringen op. Adam løb sig til en 11. plads i klassen H16.

DM-sprint, Hillerød Øst, 30. August.

Guld til Teresa Søndergaard Pohl ved DM-sprint.

De danske mesterskaber i sprintorientering blev i år afviklet i Hillerød Øst. Oprindeligt skulle DM-sprint have været i Aalborg den 24. maj, men det var blevet aflyst pga. Corona. FIF Hillerød trådte til, da restriktionerne blev lettet lidt.

Det blev den helt store dag for Teresa Søndergaard Pohl i klassen D14, da det lykkedes det Teresa at komme helt til tops. Fortjent Guld!

Adam Carlsen fik en flot 6. plads i klassen H16.

Franka Søndergaard Pohl blev nr. 8 i klassen D12. Franka måtte stille op i klassen D12, da man ikke kårer mestre i D10-klassen ved DM-sprint.

Teresa Søndergaard Pohl (DM sprint 2019)

DM-mellem, Aggebo-Græsted, 29. August.

Guld til Franka Søndergaard Pohl ved DM mellem.

Årets første danske mesterskaber blev afviklet i weekenden, idet forårets mesterskaber var blevet aflyst eller udskudt pga. Corona krisen.

Det var Tisvilde Hegn OK, der arrangerede et glimrende stævne i Aggebo-Græsted Hegn med nogle rigtig gode baner. Skoven var flere steder ret tæt og diffus, hvilket var teknisk udfordrende.

Den fornemste medalje blev løbet hjem af Franka Søndergaard Pohl, der løb den 3,5 km lange D10 bane på 20:52, og hun var mere end 2 min foran nr. 2. Så det var en helt fortjent guldmedalje.

Det blev til en meget flot 4. plads til Teresa Søndergaard Pohl i den store D14 klasse, hvor der var 21 piger til start.