Logo        OK Roskilde

OKR nr. 88 i den svenske stafet 43 Kavlen

Kl. 1:00 søndag morgen gik starten til årest udgave af 43 kavlen - den traditionrige store svenske 10-mands stafet med over 100 startende hold. I år var stafetten henlagt til en meget stenet og vanskelig skov ved Boxholm lige syd for Mjölby i Östergötland.
Igen i år havde OK Roskildes et hold med. Holdet var forstærket med løbere fra Køge, Herlufsholm (HG) og Holdbæk og bestod af Axel (Køge) John, Kent, Jesper (HG), Robert, Lars, Janne, Arne (HG), Claus (Holbæk) og Henrik (Holbæk), der løb i nævnte rækkefølge.

Aksel lagde godt ud og kom i mål ikke langt efter de førende. På de næste 2 ture med John og Kent var det stadig mørkt og feltet blev mere spredt, så OKR tabte noget tid. På 4. turen (lange natten) kunne Jesper slukke lampen ca. halvejs og det gjorde orinteringen noget lettere.
De næste ture foregik så i fuldt dagslys og Robert på 5 turen kom godt igennem, mens Lars og Janne på henholdsvis 6. og 7. tur havde store problemer undervejs. Janne nåede i mål ligen inden skifteboksen lukkede for efterstarten, så Arne kom af sted med et forspring til løberne i efterstarten. Det blev så kun Claus på 9. tur og Henrik på 10. tur der kom i efterstart.

De 3 sidste ture gik godt, og efter 12 timer 56 min løb Henrik i mål og holdet endte på plads nr 88, kun slået af et andet dansk hold, nemlig Tisvilde Hegn OK. Selv om der er plads til forbedringer, var det et ganske tilfreds hold, der søndag eftermiddag forlod stævenpladsen og rettede kompasset mod danmark.

Herunder ses holdet, der var i stand til at gemmeføre årets 43 Kavle.

43 kavle holdet

Stående fra venstre: Lars, Arne, Robert, Henrik og Claus.
Knælende fra venstre: John, Janne, Kent, Aksel og Jesper.

Janne

Resultaterne kan ses på hjemmesiden for 43 Kavlen



Til forsiden


OK Roskildes emailadresse er: okroskilde@okr.dk
Webredaktør: OKR's webgruppe, email: webgruppen@okr.dk
Denne side er oprettet d. 4. august 2003 af Janne Brunstedt