Logo        OK Roskilde

Banelægningskonkurrencen 2004

I lighed med foregående år vil der blive arrangeret et tilbud om gruppearbejde i forbindelse med banelægningskonkurrencen 2004.

Årets konkurrence er ikke udskrevet i dette øjeblik, men jeg forventer, at det vil ske i det nye nummer af O-Posten (6/2003). Fristen for aflevering af løsningsforslag plejer at ligge i begyndelsen af februar måned.

Hvis du har lyst til at deltage i banelægningskonkurrencen 2004 og derved få bedømt dine evner som banelægger, så kontakt mig snarest. Jeg samler tilmeldingerne og foretager kollektiv tilmelding til DOF. Prisen er 50 kr., som vil blive trukket over din løbskonto. Jeg forventer at have konkurrencematerialet i hænde inden jul, således at vi kan bruge de stille juledage til at arbejde med vore baneforslag.

Som inspiration til arbejdet har jeg inviteret vinderen af sidste års banelægningskonkurrence Frank Johansen fra HSOK til at komme og fortælle om sin vinderbane (optrykt i O-Posten nr. 4/2003) og give gode råd i forhold til konkurrencen for 2004.

Arrangementet med Frank Johansen finder sted tirsdag den 13. januar 2004, kl. 20.00 (efter træning), i Nordpilen.

Det er ikke en forudsætning for at deltage i dette møde, at du er tilmeldt banelægningskonkurrencen 2004. Alle med interesse for god banelægning er således velkomne den 13/1.

Lars Olsen


Til forsiden


OK Roskildes emailadresse er: okroskilde@okr.dk
Webredaktør: OKR's webgruppe, email: webgruppen@okr.dk