Logo        OK Roskilde

MEDALJEREGN TIL OKR'S UNGDOMLØBERE VED DM STAFET OG DM KLASSISK

Det blev til to guld- og en bronzemedalje til OK Roskilde's ungdomsløbere ved lørdagens DM i stafetorientering, og ved søndagens klasiske distance blev det til yderligere 2 sølvmedaljer samt en bronze medalje.

Se DM billederne her

DM-stafet blev løbet i Gyttegård plantage, der ligger mellem Billund og Grindsted. Terrænnet er nåleskov med en del tæt fyrrekrat og åbne indlandsklitter med lyng og højt græs.

I klassen D/H-12 løb Christian V. Grønberg, Martin Laage Kragh og Morten Lund Kristensen sig til en guldmedalje. Christian lagde ud på 1. tur og kom ind på 3. pladsen lige efter de førende hold. Martin lagde med et fantastisk hurtigt løb holdet i front og Morten skulle så bevare 1. pladsen. Morten forstod dog at bevare spændingen til det sidste, idet han havde et spurtopgør med OK Gorm's hold om guldmedaljen. Moren løb af med sejren med 2 sekunders margin.

I Klassen D/H-14 løb Michael Kreiberg, Tobias Midtgaard Frich og Kim Pedersen sig til en flot bronzemedalje. Michael lagde godt ud, kom ind på 2. pladse lidt efter FIF Hillerøds hold. Tobias var med et rigtig godt løb i stand til at løbe holdet i front, men lige efter var Silkeborg OK og FIF Hillerød, men deres stærke løbere kunne Kim på sidste turen ikke holde bag sig. Men en rigtig flot 3. plads. OKR's andet hold med Nina V. Grønberg, Dan Frederiksen og Mathias Schultz sluttede på 6. pladsen.

I klassen D13-16 løb Mia Simonsen, Lærke Sørensen og Sofie Sørensen, og det blev også til Guld i denne klasse. Mia efterfulgt af Lærke havde begge stabile løb, men var ca. 6 min. efter de førende hold inden sidste tur. Sofie var med et helt fantastisk løb ikke bare i stand til at hente de førende hold, men hun kunne oven i købet løbe mere end 5 min fra dem, så det blev til en suveræn 1. plads.

Af andre resultater kan nævnes, at H35 holdet med Anders Kragh, Kent Pihl og Lars Vindegaard blev nr. 6. I H45 havde OKR 2 hold. Det ene med Per Tripax, Finn petersen og Lars Olsen blev nr. 9, mens holdet med Asger Jensen, Jan Frederiksen og Robert Simonsen blev nr. 12. I H50 kunne Ole Svendsen, John Tripax og Janne Brunstedt slutte af med en 7. plads.

Resultatlisterne kan ses på DM-stafet's hjemmeside, der også har fine bileder af OKR løbere.

DM klassisk blev løbet i Stenderupskovene øst for Kolding, en typisk østjysk skov med masser af undervegetation og mange grøfte og dybe slugter. Så det var svært fremkommeligt og vanskelig orientering.

Sofie Sørensen løb sig til en sølvmedalje i klassen D-16 og Martin Laage Kragh løb sig ligeledes til en sølvmedalje i klassen H-12. Janne Brunstedt fik en 3. plads i H50 og dermed bronze.

Øvrige placeringer i top 10:
Lærke Sørensen fik en flot 5. plads i D-14, mens Nina Grønberg blev nr. 8 i samme klasse. Mia Simonsen blev nr. 6 i D-16. Christian Grønberg blev nr. 8 i H-12. Kent Pihl blev nr. 8 i H35, mens Anders Kragh blev nr. 8 i H40.