Logo        OK Roskilde

Sølv til Janne Brunstedt ved DM-kort

Med et rekordstort deltagerantal, deltog OK Roskilde lørdag med 22 løbere ved årets danmarksmesterskaber i kortdistance på Rømø.
Det blev i år "kun" til en enkelt medalje, en sølvmedalje, som blev erobret af Janne Brunstedt i klassen H55. Janne vandt også sølv ved DM kort sidste år.
I forhold til sidste år, hvor OK Roskilde opnåede 2 guld, 1 sølv og 2 bronze, var der tale om en tilbagegang. Men der blev dog leveret mange gode præstationer i det krævende terræn. Af 19 deltagere, kvalificerede de 12 sig til A-finalen og 7 måtte nøjes med B-finalen (H21 og D21 løb kun et heat).
Af øvrige gode slutplaceringer kan nævnes Ole Svendsen, nr 5 i klassen H60, Mia Bille Simonsen og Lærke Sørensen som hhv nr 8 og 9 i klassen D16.

Næste store opgave er DM på den klassiske distance den 13. september i Frijsenborgskovene ved Hammel. Her deltager OK Roskilde med 33 løbere.