Logo        OK Roskilde

Førstepladser til OK Roskilde ved Påskeløbene

I påsken deltog 70 løbere fra OK Roskilde i det traditionsrige tredages orienteringsløb, som holdes i Jylland hvert år i påsken. I år var det Horsens orienteringsklub, der sørgede for at arrangere det store internationale stævne, hvor der løbes 3 dage i træk i 3 forskellige skove. Der blev i år løbet i Vrads, Nedergård og Palsgård, alle lige omkring Nørre Snede i Midtjylland, hvor der blev budt på udfordringer til alle - unge som gamle, nybegyndere som eliteløbere.

Orienteringsklubben Roskilde havde i alt 7 løbere, der sammenlagt fik en placering blandt de tre bedste i deres klasse, heraf 4 som samlet vandt deres bane.

Janne Brunstedt (H55) er meget godt løbende i øjeblikket. På 8 dage har han løbet 5 orienteringsløb og vundet dem alle sammen. I sidste weekend var det sjællandsmesterskabet i henholdsvis individuel og stafet, og ved påskeløbet vandt han også suverænt sin bane, og det med en sejr på alle tre etaper. Efter de 2 første etaper var Janne ca. 2½ min. foran nr. 2. På sidste etape lykkedes det at trække yderligere fra, så han sammenlagt vandt med 4½ min. Det kan tilføjes, at det er en klasse med meget hård konkurrence og i alt 95 gennemførende løbere. Herudover var det ungdomsløberne, der klarede sig rigtig godt i den hårde konkurrence.

Endnu en 1. plads gik til Christian V. Grønberg (H11-12A), som efter 2 bronzemedaljer ved sidste weekends SM viste sin klasse ved at vinde sammenlagt med 1½ min. til toeren.

Dan Frederiksen vandt H 15-16B og i klassen Beg. II viste et nyt talent sig, idet Camilla Meyer vandt ca. 2 min. foran nr. 2.

Nina V. Grønberg fik en flot 3. plads i påskeløbet i klassen D13-14A. Nina var ellers løbet ud på sidstedagen som nr. 2, men måtte se sig slået med 13 sekunder, og endte altså på en 3. plads. Nina er således ved at være ovenpå igen efter en skadesperiode, og kan se tilbage på en guldmedalje ved forrige weekends stafetmesterskab.

Endnu to talenter er stærkt på vej. Line Kreiberg (D-10B) og Casper Meyer (H-12B) fik en 3. præmie i påskeløbet. Line viste således, at det ikke var nogen tilfældighed, at hun for en uge siden vandt guldmedalje ved SM.

Flere andre løbere fra OKR blandede sig i topplaceringerne. Sofie Sørensen blev efter spurtopgør nr. 4 i D17-20A, mens Lærke Sørensen havde et rigtig godt løb på sidste etape og løb sig op på 5. pladsen i D13-14A. Ida Sander, der løber i D-10B, blev sammenlagt en flot nr. 4.

I den stærke drengeklasse H13-14A løb Kim Baunehøj og Tobias Frich rigtig godt. De blev henholdsvis nr. 5 og 6. Endelig fik Arne Heydorn en meget flot 5. plads i H21AM.