Logo        OK Roskilde

TO GULD TIL OK ROSKILDE VED SM-KLASSISK

OK Roskilde var søndag arrangør af de sjællandske mesterskaber på den klassiske distance i Store Bøgeskov ved Gyrstinge sø. Klubbens ungdomsløbere og nogle få seniorer kunne dog stille op, og OK Roskilde sikrede sig to 2 guldmedaljer og 3 bronzemedaljer.

I D-10A havde Line Kreiberg sin debut, og hun løb banen rundt så hurtigt og sikkert, at hun besatte 1. pladsen ret suverænt - hun vandt med mere end 9 min. Guld til OK Roskilde.

I H 55 vandt Janne Brunstedt med mere end 3 min til nærmeste konkurrent. Det var Jannes 2. guldmedalje på kun to dage, idet han lørdag var med til, at vinde SM-stafet. Guld til OK Roskilde. I samme klasse blev John Tripax nr. 7.

I H-10A havde Jacob Laage Kragh et godt løb, der resulterede i en 3. plads og dermed Bronze til OK Roskilde.

I H 11-12A besatte Christian V. Grønberg 3. pladsen. Det var weekendens 2. bronzemedalje til Christian, da han lørdag løb D/H 13-14 stafet holdet ind på en 3. plads. Bronze til OK Roskilde

I D 17-20A blev Sofie Sørensen nr. 7, men da fire af løberne før Sofie var fra Jylland, og dermed ikke kunne løbe om sjællandsmesterskabet, blev Sofie nr. 3 og dermed Bronze til OK Roskilde.

I D 13-14A blev Nina V. Grønberg og Lærke Sørensen nr. 4 og 5. Nina var bare 2 sek. fra bronzen og Lærke bare 7 sek. senere, men altså desværre lige uden for medaljerækken.

I D 15-16A blev Mia Simonsen nr. 7 i en klasse, hvor løberne lå meget tæt; der var mindre end 8 min. mellem første og sidste løber.

I H 13-14A var det også tæt på at blive til medaljer til OK Roskilde. Michael Kreiberg blev nr. 4 kun lidt over 1 min. fra bronzemedaljen, og Kim Baunehøj blev nr. 5 kun yderligere 1½ min. efter.