Logo        OK Roskilde

Guld, 2 sølv og bronze til OKR ungdom ved SM klassisk

Søndag (5/5-02) blev der der løbet SM klassisk i Tisvilde Hegn, og 36 løbere fra OK Roskilde var tilmeldt.

Kun ungdomsløberne var i stand til at erobre medaljer; det blev til gengæld til hele 4 medaljer.

I D-16 løb Sofie Sørensen en sikker sejr hjem, og fik dermed en guldmedalje og Mia Simonsen løb så godt, at det blev til en sølvmedalje.

I D-14 var OKR pigerne så tæt på guldet, som det kunne blive, idet Lærke Sørensen løb sig til en sølvmedalje, mens Nina Grønberg fik bronze.

Drengene kunne ikke helt leve op til pigernes flotte resultater, men i H-14 fik Kim Baunehøj en meget flot 4. plads mens Michael Kreiberg løb sig til en flot 5. plads.

I H-12 løb Matin Kragh sig til en meget flot 5. plads.

Alt i alt en meget flot SM week-end for OKR ungdom. 2 Guldmedaljer, 3 Sølvmeddaljer og 1 Bronzemedalje.

Her ses nogle af de mange ungdomsløbere fra OK Roskilde med medaljer og præmier.