Logo        OK Roskilde

TO SM STAFET-GULD TIL OK ROSKILDE !

OK Roskilde var lørdag repræsenteret med otte stafethold i Tisvilde Hegn.
Løbet gjaldt de sjællandske mesterskaber - og OK Roskilde hjemtog for første gang to titler.

I D13-16 vandt vore dygtige piger ganske suverænt. Holdet bestod af Mia Simonsen, Lærke Sørensen og Nina V. Grønberg. Mia havde på første tur en hård duel mod Farum OKs stærkeste løber - og de kom samtidig i mål. Lærke lagde herefter afstand til konkurrrenterne og kunne sende Nina først ud på tredjeturen med et pænt forspring. Nina udbyggede dette forspring ved at løbe hurtigst af samtlige ni deltagere.

I klassen H55 vandt OK Roskilde for første gang guld til et SM-stafet for et "voksen-hold". Holdet bestod af Ole Svendsen, John Tripax og Janne Brunstedt. Der deltog i alt 10 hold. Ole var med i førefeltet ved skiftet til andenturen, og selv om John ikke kunne følge med de allerbedste - var feltet alligevel ikke mere spredt, end at Janne kunne løbe holdet op fra en femteplads til førstepladsen på en flot løbet sidstetur. Janne havde hurtigste tid af alle.

I klassen H40 med 13 deltagende hold blev det til en lidt overraskende andenplads til Kent Pihl, Anders Kragh og Morten Jensen. Kent snød de øvrige konkurrenter på de sidste poster inden skiftet - og kunne sende Anders af sted med et lille forspring. Anders blev overhalet af favoritterne fra FIF Hillerød - men holdt andenpladsen hjem i en hård konkurrence mod Jesper Børsting fra Herlufsholm. Morten blev på sidste tur overhalet af Farum OK, men da FIF Hillerød havde fejlklip i en ellers sikker vinderposition blev det alligevel til sølv.

I klassen D/H 13-14 deltog OK Roskilde med to hold. Der blev mellem de to hold en hård indbyrdes kamp om tredjepladsen - og noget overraskende løb andetholdet af med bronzemedaljerne. Michael Kreiberg (1. hold) og Tobias M. Frich (2. hold) kom samtidig hjem til skiftet - og da der heller ikke skete den store forskydning mellem Michael Andersen (1. hold) og Martin L. Kragh (2. hold) stod afgørelsen mellem Kim B. Pedersen (1. hold) og Christian V Grønberg (2. hold). Da Kim havde problemer med at finde den første post fik Christian et forspring, som han bevarede til mål.

I H 45 løb Per Tripax, Jan Frederiksen og Asger Jensen en flot fjerdeplads hjem i et felt med 12 hold.

I H 50 blev det også til en fjerdeplads. Det var Lars Olsen, Robert Simonsen og Finn Petersen der placerede sig midt i feltet på syv hold.

Endelig vandt vore damer (Bente Pihl, Jette Kreiberg og Hanne Pedersen) klassen Dame B ganske sikkert foran KFIU.

Således opnåede alle otte hold flotte placeringer.