Logo        OK Roskilde

Stribevis af DM-medaljer til OK Roskilde

Pressemeddelelse :

Masser af medaljer ved DM i orienteringsløb

Orienteringsklubben Roskilde fik i alt 7 medaljer ved weekendens DM i stafet og klassisk

Christian V. Grønberg, Camilla Meyer og Martin Laage Kragh vandt i klassen D/H 13-14 guldmedalje i lørdagens DM i orienteringsløb for stafethold. Både Christian og Martin var hurtigst på deres tur, og det betød, at Martin kunne løbe ind på en sikker førsteplads med 27 sekunder ned til nr. to.
Stævnet blev afholdt i Haunstrup ved Herning, som er et område præget af gamle brunkulslejer og derfor et meget specielt og kuperet terræn.
I klassen D/H –12 fik Casper Meyer, Jacob Laage Kragh og Martin Midtgaard Frich en flot bronzemedalje.
Endelig blev det sølv til John Tripax, Ole Svendsen og Janne Brunstedt i klassen H 55, hvor Janne med et fænomenalt løb trak holdet op fra en fjerdeplads til sølvmedaljen.

På den klassiske distance, som blev afviklet i Rønhøj Ovdrup i Himmerland blev det til fire medaljer.
Janne Brunstedt fortsatte i sikker stil og vandt H 55 med mere end 4 minutter ned til nr. 2. og forsvarede således sin guldmedalje fra sidste år. I samme klasse blev det til en bronzemedalje til John Tripax, bare 3 sekunder foran nr. 4.
I klassen D 17-18 blev det i lighed med sidste år til en sølvmedalje til Sofie Sørensen. Sofie havde en margin 2 min. og 37 sek. ned til nr. 3, men måtte igen se sig slået af Ane Linde fra OK Pan.
Martin Laage Kragh viste igen hvor stærkt løbende han er i øjeblikket, idet det blev til en bronzemedalje i klassen H 13-14. I et felt på 45 tilmeldte lykkedes det Martin at komme ind på en flot 3. plads i det vestjyske hede- og plantageterræn.