Logo        OK Roskilde

Guld til Janne og bronze til Sofie ved DM-kort

22 løbere OK Roskilde deltog i årets danmarksmesterskaber i kortdistance i Svinkløv Plantage i Nordjylland. Skoven er aldeles krævende og stiller store krav til sikker orintering.
For Janne Brunstedt i klassen H55 lykkedes det i år at udskifte de tidligere års sølvmedalje med en medalje af guld.
Sofie Sørensen løb sig til en fornem bronzemedalje i klassen D17-20. Sofie har tidligere vundet både guld og sølv ved DM-kort, men dette er Sofies første medalje til DM-kort i den ældste juniorklasse.
Selv om det ikke blev til medaljer var der mange andre gode præstationer af OK Roskildes løbere.
Kent Pihl havnede lige uden for meddaljerækken i klassen H40 med en fjerdeplads.
I klassen H16 havde OK Roskilde hele 7 løbere til start, og det lykkedes 5 at komme i A-finalen. Her blev Tobias Midgaard Frich nr. 8, Michael Kreiberg nr. 9, Kim Baunehøj Pedersen nr. 10 og Michael Andersen nr. 12.
Af øvrige gode slutplaceringer kan nævnes Ole Svendsen, der blev nr. 6 i klassen H60, og Lærke Sørensen, der blev nr. 11 klassen D16.