Logo        OK Roskilde

Fem klassesejre til OKR i Hareskoven.

OK Roskildes løbere gjorde det igen godt ved et af sæsonens kredsløb. Søndag den 17. oktober blev der løbet i Store Hareskov, der normalt ikke løbes orienteringsløb i, så terrænet var nyt for de fleste. Det blev til fem klassesejre og flere anden og tredie pladser.

Martin Midtgaard Frich vandt i klassen H11-12A, mens Casper Meyer blev nr. 2 i samme klasse hun nogle få sekunder langsommere end Martin.
I Klassen H17-18A stod Kim Baunehøj Pedersen for sejren, mens Michael Kreiberg blev nr. 2.
I klassen H40A blev det en førsteplads til Kent Pihl.
Janne Brunstedt vandt i klassen H55A, og Ole Svendsen vandt i klassen H60A.
Sofie Sørensen, der normalt løber D17-20A blev nr. 2 i D21A.
Herudover blev det også til en andenplads til Lærke Sørensen i klassen D15-16A.

OK Roskilde deltog med 45 løbere i Store Hareskov, hvor OK Skærmen var arrangører for et stævne, der trods meget regn førløb rigtig godt.

Det sidste kredsløb, der afgør hvem der bliver vindere af Sjællands Cup'en løbes næste søndag i Sorø Sønderskov.