Logo        OK Roskilde

Tre sejre til OKR ved de Jysk-Fynske mesterskaber

33 løbere fra OK Roskilde deltog i week-enden i de jysk-fynske mesterskaber i skovene Grund og Rosenvold ved Vejle fjord. Skovene er stærkt kuperede og vanskelig fremkommelige, så der skulle kæmpes hårdt for at komme op af de store bakker og gennem brombærkrattet. OK Roskildes løbere opnåede alligevel mange flotte resultater.

På den klassiske distance stod Aksel Andersen for det fornemste resultat, idet han vandt i klassen H50A. Det var en suveræn sejr, idet Aksel vandt med mere end 2 min til nærmeste konkurrent.
I klassen D17-20A stod Sofie Sørensen for endnu et flot resultat. Sofie blev nr. 3, kun 1 min fra sejren.
Endvidere var der 3. pladser til Martin Laage Kragh i klassen H13-14A og John Tripax i klassen H55A.
Af øvrige resultater bør nævnes, at Lærke Sørensen og Martin Midtgaard Frich fik ærefulde femtepladser i klasserne D15-16A og H11-12A.

I lørdagens jysk-fynske mesterskaber i stafet blev det til sejre i klassen H55A ved John Tripax, Ole Svendsen og Janne Brunstedt og klassen DB ved Trine Midgaard, Jette Kreiberg og Carina Meyer.
OK Roskildes ungomsløbere stod for nogle særdeles flotte resultater i stafetten, idet Casper Meyer, Jacob Laage Kragh og Martin Midtgaard Frich opnåede en andenplads i D/H11-12.
Det blev også til en andenpladser i klassen D/H13-14 ved Christian Vindegaard Grønberg, Camilla Meyer og Martin Laage Kragh og i klassen H13-16 ved Tobias Midtgaard Frich, Michael Andersen og Michael Kreiberg.
Endvidere blev det til en tredieplads til Kim Baunehøj Pedersen, Line Kreiberg og Lærke Sørensen i klassen D/Hmax43.