Logo        OK Roskilde

Fem OK Roskilde sejre i Klosterris Hegn.

OK Roskildes løbere gjorde det godt ved sæsonens fjerde kredsløb søndag den 12. september. Det blev til hele fem klassesejre og mange anden og tredie pladser.

Hos pigerne var det Lærke Sørensen der vandt i klassen D15-16A, mens Amalie Tripax vandt i klassen D-10B.
I drengeklasserne var det Casper Meyer, der vandt klassen H11-12A og Martin Midtgaard Frich blev nr. 2 i samme klasse mindre en end 1 min efter Casper.
Blandt de ældre herrer blev det til 1. pladser til Aksel Andersen i klassen H50A og Janne Brunstedt i klassen H55.
Camilla Meyer blev nr. 2 i klassen D13-14A og Rolf Pihl fik en andenplads i klassen H10A.
I klassen H13-14A blev det til en tredieplads ved Martin Laage Kragh og en fjerdeplads til Christian V. Grønberg.
I klassen for de 15-16 årige drenge (H15-16A) kom der Roskilde løbere på tredie, fjerde og femtepladserne ved hhv. Tobias Midtgaard Frich, Kim Baunehøj Pedersen og Michael Andersen.
Sofie Sørensen, der normalt løber D17-20A, stillede op i D21A, hvor hun blev nr. 2 kun slået med 15 sek.
Inge Jørgensen fik en andenplads i D55A.
I klassen H40A blev det til både en anden- og fjerde plads ved hhv. Anders Kragh og Kent Pihl.
Endelig blev det også til en andenplads i klassen H45A ved Per Tripax.

OK Roskilde deltog med hele 40 løbere i Klosterris Hegn, hvor OK ØST var arrangører for et godt stævne i et smukt sensommervejr.

Det femte kredsløb, der også er femte afdeling af Sjællands Cup'en løbes næste søndag i Gribskov Vest.