Logo        OK Roskilde

Flot tredieplads til OKR til Midgårdsormen i Kollerup

OK Roskilde deltog med 2 hold til årets store danske stafet - Midgårdsormen, der i år blev løbet i Kollerup Plantage i Nordjylland.
Odin klassen med 10 løbere på hvert hold startede natten til søndag kl. 3:15, og i det store felt på 33 hold befandt sig 2 løbere fra OK Roskilde, Kent Pihl for 1. holdet og Ole Svendsen for 2. holdet.
Det vanskelige terræn i Kollerup kræver omhyggelig og sikker orientering. Alligevel lykkedes det Kent at komme i mål som nr. 4 kun få min. efter de førende.
På de næste ture løbet af Anders Laage Kragh, John Tripax og Michael Johansen faldt 1. holdet lidt tilbage til en 6. plads. Sofie Sørensens på 5. tur førte efter et flot løb holdet tilbage på 4. pladsen.
På 6. turen havde Kim Baunehøj Pedersen et kanonløb og løb holdet frem til 2. pladsen. Nu var feltet meget spredt og Silkeborg OK havde lagt sig klart i spidsen, mens OKR på de næste ture kom til at dyste om 2. pladsen. Janne Brunstedt på 7. turen tabte lidt terræn, men Michael Andersen løb igen holdet frem til 2. pladsen. De sidste ture blev løbet af Christian Vindegaard Grønberg og Aksel Andersen. Det lykkedes ikke at bevare 2. pladsen, men det blev en flot, meget sikker 3. plads til 1. holdet.

OKR's 2. hold, der ud over Ole Svendsen, bestod af Asger Jensen, Tobias Midtgaard Frich, Lars Olsen, Inge Jørgensen, Karen Bendixen, Martin Laage Kragh, Lærke Sørensen, Camilla Meyer og Michael Kreiberg klarede sig flot gennem både natture og dagture og endte på en flot 10. plads. En fornem præstation af holdet, der havde hele 5 ungdomsløbere på holdet.