Logo        OK Roskilde

To andenpladser til OK Roskilde ved Påskeløbene

I påsken deltog 73 løbere fra OK Roskilde i det traditionsrige tredages orienteringsløb, som holdes i Jylland hvert år i påsken. I år var det Kolding orienteringsklub og OK Gorm, der sørgede for at arrangere det store internationale stævne, hvor der løbes 3 dage i træk. I år var der mere end 1800 deltagere og der blev løbet i Gyttegård og Frederikshåb Vest og Øst, alle lige omkring Billund i Midtjylland, hvor der blev budt på udfordringer til alle - unge som gamle, nybegyndere som eliteløbere.

Orienteringsklubben Roskilde havde 2 løbere, der sammenlagt fik en placering blandt de to bedste i deres klasse.
Inge Jørgensen blev sammenlagt nr. 2 i D55A. På anden etape fik Inge en etape sejr og var efter de 2 første etaper mindre end 1 min. efter den førende løber. På sidste etape lykkedes det ikke Inge at hente den førende løber, men Inge bevarede en sikker andenpladsen.
Dan Frederiksen blev nr. 2 i H 15-16B. Placeringen blev opnået bl. a. med en meget sikker andenplads på 2. etape.

OK Roskilde havde mange løbere i top 10, bl. a. havde John Tripax og Janne Brunstedt et tæt opgør om placeringene i H55A. På 2. etape kom John forest med en andenplads på etapen. Janne blev nr. 2 på sidste etape, men det var ikke nok til at komme forbi John, der sluttede på en sammenlagt 6. plads, mens Janne blev nr. 7, 13 sekunder senere.
Christian V. Grønberg blev sammanlagt nr. 8 i H13-14A. Flot klaret af Christian, som netop i år er rykket op i denne klasse.
Lærke Sørensen, der også lige er rykket op i D15-16A, havde to rigtig godt løb på anden og sidste etape og blev sammenlagt nr. 9.
I H15-16A havde klubben hele 4 nyoprykkede løbere, der klarede sig rigtig godt. Bedst gik det for Michael Andersen, der endte på en sammelagt 9. plads.
Ida Sander, der var meget stabil med to 7. pladser og en 8. plads, endte på en sammenlagt 7. plads i D-10B.
Herudover skal nævnes, at Rolf Pihl blev nr. 9 i H-10B, Peter M. Jansen blev nr. 7 i H35B, Søren B. Jensen blev nr. 8 i H17-B, Morten Jensen blev nr. 9 i H21AK, Trine Koch blev nr. 9 i D17-B, og endelig blev Martin L. Kragh nr. 10 i H13-14A og Ole Svendsen blev nr. 10 i H60A.

Se de dejlige billeder (lånt fra orinteringsløb.dk)