Logo        OK Roskilde

Casper vinder bronze ved 3-dages løb i Slovenien

Casper

Ved Orientering OnLine Cup i Slovenien opnåede Casper Meyer en flot bronzeplads i 1 H12 i et stærkt internationalt felt. Casper vandt 1 etape, men kom desværre ud i et bom på 2. etape og gik i jagtstarten ud som nummer 3. Her halede han flot 8 minutter ind på den tjekkiske løber der lå nr. 2; men manglede ærgerlige 6 sekunder i mål.
Flot løbet Casper. Og på sejrsskamlen var der både medalje og præmie.

Der deltog ialt 10 løbere fra OKR i arrangementet. Af de øvrige placeringer kan nævnes Michael Kreiberg med en 11. plads i H16 og Janne Brunstedt med en 12. plads i H45.

Løbet i Slovenien blev afholdt i bjergene i den nordlige del af landet. Her havde arrangørerne fundet 3 meget forskellige, meget spændende og særdeles krævende terræner. Der deltog ca. 640 løbere fra over 20 nationer.