Logo        OK Roskilde

Flot indsats af Sofie Sørensen til Spring Cup.

Det traditionsrige Spring Cup-stævne foregik i denne weekend med natløb om fredagen i Nyrup Hegn, klassisk i Rude Skov lørdag og endelig stafet i Grib Skov om søndagen. Stævnet havde stor international deltagelse med mange stærke løbere. Dette blandt andet med baggrund i, at løberne gerne vil prøve det danske terræn, inden det går løs til juli med EM i Roskilde.

Sofie Sørensen var eneste OK Roskilde-løber i eliterækkerne, men hun gjorde det også godt. I klassen D18-elite blev Sofie nr. 10 på den klassiske distance i det meget stærke felt på 79 løbere. Aftenen forinden blev Sofie nr. 12 i natløbet, som bedste danske løber.

Et par andre gode placeringer blev det også til for OK Roskilde ved natløbet. Christian V Grønberg blev tredje bedst i klassen H13-14 i et felt med 33 løbere. Specielt imponerende, da Christian er nyoprykket i denne klasse. I klassen H 55 blev John Tripax ligeledes nr. 3 og endelig blev Inge Jørgensen også nr. 3 i klassen D50.

Om lørdagen blev det igen til en tredjeplads i klassen H55 – men denne gang løbet af Janne Brunstedt i et felt på 46 løbere.

Til søndagens stafet havde OK Roskilde seks hold til start. I den yngste klassen blev det til en flot femteplads, som bedst danske klub. På holdet løb Martin Midtgaard Frich, Casper Meyer og Jacob L. Kragh. Tre talentfulde unge løbere, som vi nok skal høre meget mere til i årene fremover.

Næste weekend afvikles de danske mesterskaber i langdistanceorientering. Det foregår ved Ulfborg i det kendte ”urfugle-reservat”. Umiddelbart er ingen OK Roskilde-løbere favorit til at vinde, men nogle medaljeplaceringer er absolut muligt.