Logo        OK Roskilde

Sølv til Inge Jørgensen ved DM-kort.

DM-kort blev afviklet på en dejlig sensommerdag i Gribskov Esrum på en smukt beliggende stævneplads ned til Esrum sø.

Inge Jørgensen vandt sikkert det indledende kvalifikationsløb i klassen D60. I finalen lykkedes det dog for Asta Terkelsen fra OK Gorm at løbe godt et min. hurtigere end Inge. Så det blev til guld til Asta og en sølvmedlje til Inge. Sidst Inge fik medalje til DM-kort, var i 2002, hvor det blev til en Gulmedalje.

Foruden Inge lykkedes det de fleste andre af de 22 løber, heraf alle ungdomsløbere, fra OK Roskilde at kvalificere sig til finalen.

Inge

- klik for at få et større billede

Ole Svendsen fik med en 4. plads i klassen H60, lige uden for medaljerækken, den bedste placering.

Sofie Sørensen fik en 6. plads i klassen D17-20, mens den bedste i klassen D-16 var Camilla Meyer med en 11. plads.

I klassen H-16 hvor OK Roskilde havde 7 løbere i finalen, blev det Michael Andersen, der med en 9. plads havde det hurtigste løb. Michael Kreiberg var kun 17 sek. efter på 10. pladsen.

Herudover kom også Asger Jensen i top 10 med en 9. plads i klassen H50.