Logo        OK Roskilde

DM-medaljer til orienteringsløbere fra Roskilde.

DM-lang i orienteringsløb blev søndag afholdt i Jægerspris Nordskov

Tre løbere fra Orienteringsklubben Roskilde sikrede sig medaljer ved DM-lang, og flere andre klarede sig godt og havnede lige udenfor medaljerækken. Mesterskabet blev afholdt i Jægerspris Nordskov, som er én af de skove, der sjældent benyttes til orienteringsløb. Skoven er præget af mange områder med tætte bregner, hvilket vanskeliggør fremkommeligheden og sammen med de lange baner og det blæsende og kolde efterårsvejr, stillede det store krav til deltagernes udholdenhed. I flere af klasserne betød det, at der blev stor spredning i resultaterne.

Janne Brunstedt vandt sølvmedalje i klassen H 55. Sidst Janne fik medalje i DM-lang var i 2002, hvor det blev til bronze.

Hos damerne blev det til 2 bronzemedaljer. Det var Inge Jørgensen i klassen D 60 og Sofie Sørensen i klassen D 17-20. Sofie har tidligere vundet tre sølvmedaljer på den lange distance.

Lærke Sørensen opnåede en 4. plads i klassen D -16 og i klassen H -16, hvor konkurrencen er meget hård, opnåede Michael Kreiberg en flot 5. plads.