Logo        OK Roskilde

To DM stafetmedaljer til OK Roskilde.

Lørdag blev årets danske mesterskaber i stafetorientering afviklet i Holstenshuus på Sydfyn med Fårborg OK som arrangører.
Orienteringsklubben Roskilde stillede med ti hold, og selv om det lykkedes ikke at bringe guld med hjem, så blev det til to flotte medaljer.
I klassen D/H 12, som er for løbere op til tolv år, blev sidste års bronzemedalje ombyttet til en sølvmedalje. Martin Midtgaard Frich og Jacob Laage Kragh var gengangere fra sidste år, medens Rolf Pihl som tredjemand vandt sin første DM-medalje.
I klassen H16, for drengeløbere op til 16 år, blev det til en bronzemedalje. På holdet løb Martin Kragh, Tobias Midtgaard Frich og Michael Kreiberg. Det var den første medalje i denne klasse siden 1984. I samme klasse endte OK Roskildes andethold som nummer seks ud af 14 hold.
I klassen H50 blev OK Roskilde nummer fem ud af 13 startende hold. Her løb Asger Jensen, Per Tripax og Aksel Andersen.