Logo        OK Roskilde

Mange gode resultater af OKR løbere ved løb i Skåne.

Sofie Sørensen blev nr. 2 i klassen D20 ved et stævne ved Hästveda lidt nord for Hässleholm i Skåne.

Omkring 30 løbere fra OK Roskilde deltog i det svenske løb, der var indlagt som en afdeling af Østkredsens "Sjællands Cup".

Der var mange andre gode placeringer.
Michael Kreiberg blev nr. 3 i klassen H16 og som sædvanligt var der kamp om placeringerne blandt OKR-drengene i denne klasse, Michael Andersen blev nr. 4, Tobias Midtgaard Frich blev nr. 5 og Martin Laage Kragh blev nr. 6.
Inge Jørgensen løb sig også til en 3. plads i klassen D60.
I klassen H55 blev det en fjerdeplads til Janne Brunstedt. Camilla Meyer blev nr. 5 i klassen D16 og Lærke Sørensen blev nr. 6 i samme klasse. Yderligere var der 5. pladser til Christian V Grønberg i H14 og Aksel Andersen i H50.

Næste weekend gælder det så Sjællandsmesterskaberne, stafet om lørdagen i Ny Tolstrup og klassisk om søndagen i Grib skov.