Logo        OK Roskilde

Inge klubmester for 20. år i træk

Lørdag afviklede OK Roskilde det årlige klubmesterskab i Grøntved Overdrev. Mesterskabet havde deltagelse af 71 løbere – og var de 37. i rækken. Der var tale om et meget krævende terræn i bakkerne omkring Maglesø vest for Tølløse. Bjørn Jørgensen stod for et velarrangeret stævne.

Der blev kåret mange nye mestre – kun fire genvandt titlen fra sidste år, hvilket må være udtryk for den store bredde i OK Roskilde.
Ungdomsløberne Sofie Sørensen og Kim Baunehøj Pedersen blev begge vinder af seniorklassen for hhv. damer og herrer. I herreklassen måtte Kim dog kæmpe hårdt for titlen, da Martin Laage Kragh og Tobias Midtgaard Frich kun var hhv 66 og 87 sekunder efter.
Inge Jørgensen vandt klassen D55, hvilket ikke var nogen overraskelse – men det bemærkelsesværdige var, at Inge således nu er blevet klubmester 20 år i træk! Claus Rasmussen vandt også sit 20. klubmesterskab – men har været lidt flere år om det.