Logo        OK Roskilde

Fire kredsmesterskaber til OK Roskilde.

Søndagens løb i Tisvilde Hegn var sidste afdeling af Sjællands Cup'en, en gennemgånde konkurrence på 8 kredsløb.
Ved hvert løb scores der point afhængig af løbernes placeringen i de enkelte klasser, og det er de 5 bedste løb, der tæller i den samlede stilling.

Fire løbere fra OK Roskilde præsterede at opnå den bedste sammmenlagte placering efter alle årets løb, og de er dermed vindere af Sjællands Cup'en 2005.

• Kredsmestre

Løbet i Tisvilde Hegn have øvrigt deltagelse af hele 50 løbere fra OK Roskilde, og der var mange gode placeringer:
    Der var førstepladser til Sara Pedersen i D-10B, Nina Vindegaard Grønberg i D15-16A, Birgitte Tripax i D35B og Inge Jørgensen i D60A samt Janne Brunstedt i H55A.
    Desuden blev Line Kreiberg nr. 3 i D11-12A, Camilla Meyer nr. 3 i D 15-16A. Christian Vindegaard Grønberg blev nr. 3 i H13-14A.I klassen H15-16 blev Kim Baunehøj Pedersen nr. 2 og Martin laage kragh nr. 3. Martin Østberg blev nr. 2 i H35A.