Logo        OK Roskilde

Inge Jørgensen vinder af Påskeløbet.

Inge Jørgensen blev en sikker vinder af klassen D60 ved årets Påskeløb. Hun var hurtigst på alle tre etaper – og dermed vandt hun også den samlede konkurrence. Tidligere er det blevet til både anden- og tredjepladser ved det traditionsrige Påskeløb – men sejren i år var den første til Inge Jørgensen.

Orienteringsklubben Roskilde var stærkt repræsenteret med 66 løbere ved det 1800-mand store stævne, som foregik i tre spændende klitterræner i Han Herred. Ålborg OK arrangerede et godt stævne, der var begunstiget af forårssolen både torsdag og lørdag.

Orienteringsløberne fra OK Roskilde leverede mange flotte resultater – og ti kom i TOP-10:

Inge Jørgensen nr. 1 i D60.
Steen Baunehøj nr. 2 i H55K.
Christian Vindegaard Grønberg nr. 4 i H13-14.
Amalie Tripax nr. 10 i D10B.

Sofie Sørensen (D17-20) gik glip af en topplacering, da hun havde fejlklip på den første etape. Ekstra ærgerligt, da hun blev hhv. nr. 3 og 2 på de følgende etaper.
Kent Pihl (H40) ville også havde haft et flot Påskeløb, hvis det ikke var fordi han glemte at klippe den sidste post på den sidste etape !