Logo        OK Roskilde

Roskilde 3-dages finale.

Torsdag aften afgjordes det endelig - årets udgave af Roskilde 3-dages. 67 løbere trodsede regnen (og brændenælder og brombær). Vindere blev:
  • Bane 1:      Janne Brunstedt
  • Bane 2:      Lars Olsen
  • Bane 3:      Andreas Boesen
  • Let:            Hanne Jessen (Hvalsø)
  • Begynder:   Lisbet Radisch
På bane 1 vandt Janne et meget tæt opgør med Aksel Andersen og Claus M. Sihm - 3 sekunder skilte de 3. Martin Kragh måtte desværre udgå, fordi han glemte at cleare sin brik og løb tør for plads i brikken, da han førte ved post 9.

På bane 2 vandt klubbens formand - vist nok sin første sejr i Roskilde 3-dages - efter at have rykket fra Ole Svendsen og Hans Chr. Strib (Køge) på de sidste poster.

Bane 3 blev vundet af en af årets nytilkomne løbere - Andreas Boesen, der bare er blevet bedre og bedre i den korte tid, han har været i klubben. Hvad kan det ikke blive til ??
Martin Frich læste desværre forkert på kortet og løb fra post 5 til post 8 ! og så smuttede Andreas fra ham.

Bedste kvindelige løbere blev Camilla Meyer på bane 2 - med 4. hurtigste tid. På bane 3 var Inge Jørgensen hurtigste kvinde med 5. hurtigste tid.