Logo        OK Roskilde

MARTIN FRICH EN SUVERÆN SJÆLLANDSK MESTER.

Martin Midtgaard Frich blev søndag en meget sikker sjællandsk mester i klassen H11-12. Med en sejrsmargin på næsten fire minutter, var der ingen tvivl om, hvem der skulle have guldmedaljen om halsen. Martin er den 10. løber fra OK Roskilde, der gennem tiderne har vundet SM-titlen.

De sjællandske mesterskaber på klassisk distance blev afviklet i Grib Skov i et fantastisk forårsvejr. OK Roskilde var repræsenteret med over 40 løbere – og det blev til to førstepladser, en andenplads og tre tredjepladser i kampen om den sjællandske titel.

Den anden guldmedalje tilfaldt Inge Jørgensen i klassen D60. Også denne sejr kom hjem med en stor margin. Det er i øvrigt ti år siden, at Inge sidst vandt SM-klassisk. I sidste måned vandt hun SM-nat – og er nu ”dobbelt mester”. Aksel Andersen blev næstbedste sjællander i klassen H50 – og der var en tredjeplads til den danske mester Janne Brunstedt i H55.

Endelig erobrede søstrene Sørensen hver en bronzemedalje, Lærke i D15-16 og Sofie i D17-20.

For OK Roskilde blev det således en rigtig god weekend med SM-stafet om lørdagen og SM-individuelt om søndagen. Otte forskellige løbere erobrede et sjællandsk mesterskab ved de to stævner – og 16 forskellige roskildeløbere blev placeret i TOP 3.