Logo        OK Roskilde

TO STAFETGULD TIL OK ROSKILDE VED SM.

OK Roskilde var lørdag vært for sjællandsmesterskabet i stafet-orientering i Hvalsøskoven. Af den grund deltog klubben kun med seks stafethold, men de gjorde det også godt med to førstepladser og to tredjepladser.

I klassen H13-16 lykkedes det endelig for OK Roskilde at besejre de evige rivaler fra FIF Hillerød. Efter den første tur, hvor Michael Kreiberg løb for Roskilde, var det lykkedes de to klubber, at distancere sig fra alle andre klubber. På anden tur havde Kim B Pedersen et forrygende løb, og skabte et stort hul ned til FIF Hillerød – således at Michael Andersen, som tredje løber, kunne løbe et mesterskab hjem. Forspringet til FIF Hillerød blev på cirka to minutter.

I klassen D/H max 43 blev det også efter mange forgæves forsøg til en guldmedalje. Martin Lage Kragh kom først hjem fra førsteturen – og Line Kreiberg holdt holdet inde i konkurrencen med en flot løbet andentur. Tobias Frich Midtgaard kunne så uden besvær løbe guldet i hus.

De to bronzemedaljer blev opnået i klassen D/H 12 ved Martin Midtgaard Frich, Jacob Laage Kragh og Rolf Pihl – og i klassen H55 ved John Tripax, Ole Svendsen og Janne Brunstedt.

I alt deltog der ca 150 hold – og der tilfaldt stævnearrangørerne mange rosende ord.