Logo        OK Roskilde

Sofie Sørensen nr. 2 ved schweizisk 5-dages

Orienteringsklubben Roskilde deltog med 35 løbere i stort 5-dages orienteringsløb i det sydlige Schweiz.

Det meget smukke alpelandskab bød på store fysiske og orienteringsmæssige udfordringer for de danske løbere. Stævnet blev afviklet over 6 dage, med en hviledag indlagt på 4. dagen. Hver ny løbsdag bød på nye spændende terræntyper og nye udfordringer.

Fem løbere fra OK Roskilde klarede sig så godt, at de sluttede i top 10 i det stærke internationale felt hvor schweizerne dominerede.

Sofie Sørensen (D20) var den roskildeløber, der klarede sig bedst og endte med en meget flot 2. plads. Sofie lagde stærkt ud med en etapesejr på første etape. På alle etaper lå Sofie i top 5 og spændingen holdt til sidste løber var i mål på sidste etape, hvor en schweizer løb med den samlede sejr.

I D 60 klarede Inge Jørgensen sig godt. Med bl. a. to 2. pladser blev det til en samlet 4. plads.

Amalie Tripax (D10) og Janne Brunstedt (H55) sluttede begge som nr. 8 og Ole Svendsen blev nr. 10 i H60.