Logo        OK Roskilde

3 nederlag til OK Roskilde.

1. runde i årets 1. division blev søndag afviklet i Hvalsøskoven. OK Roskilde mødte frem med et rekordstort antal løbere – helt præcist 106. Men det var ikke nok til at forhindre, at klubben tabte alle tre matcher.
Mest spænding var der i opgøret mod OK Øst – men her tabte roskildeholdet knebent med 4 point.

Konkurrencen blev afviklet på 11 baner – men der var ikke mange topplaceringer til løbere fra OK Roskilde. Janne Brunstedt blev eneste banevinder, da han vandt bane 3A. På samme bane blev John Tripax og Ole Svendsen hhv. nr 5 og 6. På bane 7B fik Ida Sander en meget flot tredjeplads – hvor også Isabella Sihm havde et godt løb med en sjetteplads. På bane 5 blev Casper Meyer nr. 4.
Martin L Kragh, der endte som bedste roskildeløber på bane 2A (nr 7), blev kåret som ”dagens løber” for OK Roskilde.