Logo        OK Roskilde

Tre DM medaljer til OK Roskildes løbere ved DM-mellem.

Sølv til Inge Jørgensen og bronze til Martin Laage Kragh og Janne Brunstedt ved DM-mellem i Langesø Skov på Fyn.

Efterårets første danmarksmesterskab, på mellemdistancen, blev løbet i Langesø Skov med Odense OK som arrangører. Langesø er en typisk Fynsk skov med masser af underskov i form af brændenælder og brombær. Desuden gjorde de sidste dages meget regn skoven meget tung at løbe i, så de fleste vindertider var noget længere end forventet.

OK Roskilde løb med tre medaljer. Den fornemste af sølv blev erobret af Inge Jørgensen i klassen D60. Inge var kun få sekunder fra guldmedaljen og at det ikke blev guld skyldtes en fibersprængning, Inge fik i benet sidst på løbet og som forhindrede hende i at løbe med fuld styrke det sidste stykke i mål.

Martin Laage Kragh stod for OK Roskilde ungdoms eneste medalje. Martin løb sig til en sikker bronzemedalje i klassen H15-16. Den tætte og diffuse skov drillede Martin på starten af banen, men sidst på banen fik Martin mere styr på orienteringen, og det sikrede bronzemedaljen.

I klassen H55 sikrede Janne Brunstedt sig klubbens tredje medalje, også den var af bronze. Janne havde flere steder vanskeligheder med orienteringen som kostede meget tid, og det er det er ikke råd til på så kort en konkurrence som mellemdistancen er.

Ud over medaljetageren var der flere andre flotte præstationer. Ole Svendsen blev nr. 4 i klassen H60. Ole lå ellers længe til en bronzemedalje, men en sent startende løber sneg sig ind foran. John Tripax blev nr. 4 i klassen H55 kun 8 sekunder fra klubkammeraten Janne Brunstedt på bronzepladsen. Sofie Sørensen stod for en flot præstation i klassen D17-20, hvor hun fik en 5. plads. Lærke Sørensen, der er nyoprykket i juniorklassen, havde ligeledes et rigtig godt løb, idet hun blev nr. 6 kun cirka ½ min efter Sofie.