Logo        OK Roskilde

Lærke, Sofie og Janne vandt bronze ved DM-lang.

Endnu en DM dag med flotte resultater til OK Roskilde. Køge OK var værter for et flot afviklet stævner med gode baner i så godt som ukendt terræn for løberne.

Lærke Sørensen fortsatte i D18 de flotte takter fra gårdsdagens stafet. Hun løb sig til en sikker bronzemedalje. Stræktiderne viser, at Lærke har meget at byde på, og weekendens anden bronzemedalje smager vist også af mere.

Sofie Sørensen har droslet træningen og elitesatsningen ned, men det forhindrede hende ikke i at levere endnu en flot præstation til et DM-stævne denne gang i D20. Det blev til en bronzemedalje, endda med hurtigste stræktider på flere stræk.

Janne Brunstedt var igen med helt fremme ved et DM-stævne. Medaljens karat var bronze og Janne sluttede kun 1 minut og 27 sekunder efter guldmedaljetageren. H55 er en krævende klasse, hvor konkurrenterne ligger særdeles tæt.

I et DM-stævne er 4. pladser altid ærgerlige, fordi man bare er tæt på en medalje. Skuffelsen var heller ikke til at tage fejl af hos to af OK Roskildes dygtige løbere, der så ofte har stået på podiet. Martin Laage Kragh i H16 var blot 12 sekunder fra brozemedaljen. Inge Jørgensen i D60 er ikke sin skade kvit endnu, og sluttede 1 minut og 23 sekunder fra bronzemedaljen i sin klasse. Der skal dog ikke herske tvivl om, at begge løbere gjorde det godt i tætte klasser, hvor der ikke er plads til selv små koncentrationssvigt eller lægmuskler, der ikke er helt i orden.

Nr. 10: Bjarne Pedersen, H60

Vi havde mange løbere til start og alle gjorde en ihærdig indsats. Terrænet var udfordrende og intensiteten høj som til alle store, vigtige stævner. Husk træningen fortsætter på tirsdag kl. 17.30!