Logo        OK Roskilde

Succes ved Nordjysk 2 dages.

3 håndfulde OK Roskilde løbere havet fundet vej frem til Nordjysk 2 dages, der blev afviklet i det på papiret VM relevante terræn ved Dronninglund Storskov. Den megen sne i skoven havde imidlertid reduceret relevansen for VM løberne, men trods dette var der mange deltagere i stævnet, specielt nordmænd og svenskere, der på denne tid af året hungre efter at løbe i snefrit terræn!

5 af de ældre talentfulde ungdomsløbere kunne via støtten fra EliteSport Roskilde deltage i stævnet, de 5 løbere var: Andreas, Anders B.N, Christian, Camilla & Martin, de øvrige EliteSport Roskilde støttede løbere var forhindret pga skoleaktiviteter. Alle opnåede godkendte resultater (for at tale i trænersprog), Camilla blev begge dage placeret som nr 12 ud af knap 40 deltagere i klassen. Drengene stillede alle til start i H15-16A. Andreas, der endnu ikke har stor rutine, løb nogle gode løb, men enkelte bom begge dage kostede tid og dermed placeringer. Anders havde et flot løb lørdag, og endte på 15. plads knap 9 minutter efter vinderen, men løb knapt så godt om søndagen. Lige omvendt med Christian, knap så godt om lørdagen men bedre om søndagen med en 18 plads, 12 minutter efter vinderen. Martin havde 2 fantastiske løb, om lørdagen sluttede han på en 5. plads, 3.44 efter vinderen, mens han om søndagen satte alle svenske og nordmænd på plads og vandt klassen. I alt 70 løbere var tilmeldt i H15-16A.

Også en anden ungdomsløber fra OK Roskilde gjorde det flot i det nordjyske, Linnea Møller Jess, D -10B løb sine første løb uden skygge og kom om søndagen ind på en flot 8. plads kun 9.40 min efter vinderen. Lillebror Rasmus deltog på børnebanen (med ski!).

Som det kan ses af billederne var der meget sne i skoven, på stævnepladsen og parkeringspladsen.

Turen til stævnet er financieret af støtten fra EliteSport Roskilde. Jeg fungerede som turleder og det var en fornøjelse at være afsted. Vi overnattede i en campinghytte ved Ålborg vandrehjem, hvor vi holdt os selv med mad. Aftenen blev brugt på at kommentere prisuddelingen ved DMA (Danish Music Award).

Tak til Henrik Skovmark og Birgitte for assistance med transport til og fra løbet.