Logo        OK Roskilde

Sejr til Martin Laage Kragh og Inge Jørgensen
ved Spring Cup.

Det traditionsrige internationale Spring Cup-stævne startede med natløb fredag aften i Egedam ved Hillerød.

Martin Laage Kragh sikrede sig sejren i klassen H15-16. Der var flere end 50 løbere, der gennemførte i klassen, så det var en stor præstation af Martin at vinde.
Anders Laage Kragh stod også for en flot præstation, idet han blev nr. 4 i klassen H40. Endnu en løber fra OK Roskilde kom i top 10, idet Ole Svendsen blev nr. 6 i klassen H60.

Lørdagens klassiske Spring Cup konkurrence blev løbet i Gurresøskovene ved Helsingør, hvor mere end 2300 løbere deltog. Der var stadig meget sne i skoven, så de sidst startende havde stor fordel af de spor, som de første havde lavet.

Det blev sejr til Inge Jørgensen i D60, og Janne Brunstedt var tæt på med en andenplads kun 10 sek. efter vinderen.
Martin Laage Kragh fortsatte de gode takter fra fredagens natløb ved at løbe sig til en flot 7. plads i H15-16 i et stærkt internationalt felt med over 80 løbere.
I H40 blev Kent Pihl nr. 9 og i H50 blev Aksel Andersen nr. 7.
I den meget stærke eliteklasse H17-18E, hvor der var mere end 120 løbere til start, og hvor få sekunder betød mange placeringer, blev Tobias Midtgaard Frich nr. 60, den bedst pacerede løber fra OK Roskilde i denne klasse.
Også i pigernes eliteklasse D17-18E, der var domineret at tjekiske og svenske løbere, havde OK Roskilde en løber der klarede sig godt. Det var Lærke Sørensen, der med en 35. plads kun var få min. efter de allerbedste.

Søndagens stafet blev løbet i Store Dyrehave ved Hillerød i endnu mere sne end om lørdagen.

I klassen H-18 løb Michael kreiberg, Tobias Midtgaard Frich og Martin Laage Kragh, og holdet fik en flot 11. plads.
Camilla Meyer løb på et Farum-Tisvilde OK hold med Ida Marie Heerfordt og Camilla Bergmann i klassen D-18. Holdet fik en flot 4. plads ud af 30 hold.