Logo        OK Roskilde

Guld og 2 sølv til OK Roskilde ved SM lang.

Søllerød OK var arrangører i søndagens sjællandske mesterskaber i langdistance orientering. Over 40 løbere fra OK Roskilde deltog i stænet, der var henlagt til Grib Skov Nord, hvor arrangørerne havde valgt en stævneplads inde i den flotte nyudsprungne skov.

Strabadserne ved lørdagens stafetløb må have siddet i benene, for det blev kun til et enkelt mesterskab og to andenpladser.

Mesterskabet tog Janne Brunstedt sig af i klassen H55. I opgøret med to løbere fra Tisvilde hegn OK, Keld Johnsen og Gunnar Grue-Sørensen, tog Janne på et par stæk nogle vejvalg, der gav det afgørende forspring og sikrede guldmedaljen.
I ungdomsrækkerne var det Martin L Kragh, der sikrede sig en medalje af sølv med en sikker andenplads i klassen H15-16. Førstepladsen gik til Søllerød OK's Rasmus Thrane, som havde et solidt forspring til Martin.
I dameklassen D60 var det tæt kamp om de første pladser. Inge Jørgensen blev nr. 2 kun få sekunder fra 1. pladsen, der gik til Ellis Sommer fra OK Øst.

Ud over medaljetagerne var der flere andre løbere der havde gode placeringer tæt på medaljerne.
Camilla Meyer var i klassen D15-16 med en fjerdeplads tæt på en medalje, og i klassen D17-20 var Lærke Sørensen med en femteplads kun lidt over et minut fra trediepladsen.
Hos drengene var det Casper Meyer med en 5. plads i klassen H13-14 og Michael Andersen med en 4. plads i klassen H17-18 der var tættest på medaljerne.