Logo        OK Roskilde

Ida og Sofie bedste danskere på Söderåsen.

Næsten 40 løbere fra OK Roskilde tog Palmesøndag til Skåne for at deltage i et løb på Söderåsen. Vejrguderne var bestemt ikke med hverken de svenske arrangøre eller deltagerne, idet det meste af stævnet blev afviklet i et forrygende snevejr.

Roskilde-løbere stod for flere gode resultater, men Ida Sander gjorde sig særligt bemærket, ide hun løb sig til en meget flot 3. plads i klassen D12. Kun to svenske piger var hurtigere end Ida, så hun blev klart bedste dansker på en bane, der efter danske forhold var særdeles krævende.
I klassen D20 ydede Sofie Sørensen en tilsvarende præstation, idet hun også løb sig ind på 3. pladsen som bedste dansker i den klasse.
I klassen H13 havde drengene Martin Midtgaard Frich og Casper Meyer gode løb med henholdsvis en 5. plads og en 6. plads som resultater.
Martin Laage Kragh og Christian V Grønberg, der begge løb i klassen H16, fortsatte de gode præstationer fra de andre af foråret løb ved at besætte henholdsvis en 6. og en 7. plads.
Også Kim Baunehøj Pedersen fortsatte sin sejrsrække over klubkammeraterne, idet han med 8. pladsen blev bedste Roskilde løber i klassen H18. Michael Andersen var lige efter på 9. pladsen i samme klassen.

Næste store opgave for OK Roskildes løbere bliver Påskeløbene. 75 løbere fra OK Roskilde er tilmeldt løbene, der i år løbes på Rømø.