Logo        OK Roskilde

Inge, Ole og Kent klar til WMOC finale.

World Masters Orienteering Championship (Veteran VM) foregår i disse dage (1-7/7) ved Wiener Neustadt i Østrig. Efter 2 kvalifikationsløb er alle tre løbere fra OK Roskilde klar til at deltage i A-finalerne, hvor der løbes om medaljer. Kun 80 løbere fra hver klasse kan kvalificere sig til finalen. De indledende løb er delt op i flere heats afhængig af antallet af deltager i de enkelte klasser.

Inge Jørgensen deltager i klassen W60 med 250 deltagere. Inge havde 2 rigtig gode kvalifikationsløb, i det første blev hun nr. 10 og i det andet fik hun en flot 2. plads, mindre end 1 min efter vinderen. Inge blev sammenlagt nr. 4 i hendes heat, og hun får dermed en god startposition i finalen, idet de bedst placerede starter sidst.

Kent Pihl løber i klassen M40 med 230 deltagere, og med 2 gode løb, der gav en 18. og en 17. plads, sikrede Kent sig en plads blandt de 80 bedste i finalen.

Klassen M60, som Ole Svendsen deltager i, havde hele 420 deltager. Kvalifikationsløbene var delt op på 6 heats, så det var særdeles vanskeligt, at kvalificere sig til finalen, da kun de 14 bedste fra hver heat ville gå videre til finalen. Alligevel lykkedes det Ole at kvalificeres sig, idet han med en 9. plads og en 16. plads endte på en samlet 13. plads, der gav adgang til finalen.