Logo        OK Roskilde

Inge Jørgensen bliver nr. 6 i WMOC finale.

Tre løbere fra OK Roskilde har deltaget World Masters Orienteering Championship (Veteran VM) i dagene (1-7/7) ved Wiener Neustadt i Østrig. Efter 2 gode kvalifikationsløb, hvor Inge i hendes heat sammenlagt blev nr. 4, havde Inge endnu et godt løb i finalen, hvor hun løber sig ind på en flot 6. plads i klassen W60. Desværre gør Inge et par småfejl undervejs, hvilket forhindrede at hun kom helt i top. Inge var kun ganske få sekunder fra 4. og 5. pladsen, mens der var mindre end 3 min. op til bronzemedaljen. En flot præstation at blive nr. 6 blandt 250 deltagere.

Kent Pihl havde også kvalificeret sig til finalen i klassen M40, hvor han blev nr. 72.

Ole Svendsen havde kvalificert sig til finalen i den meget store klasse M60, hvor 420 løbere deltog. I finalen blev Ole nr. 61.