Logo        OK Roskilde

Andreas og Inge vandt guld og Aksel sølv i DM Ultralang.

"…Det unge stortalent, Andreas Boesen, fra Orienteringsklubben Roskilde føjede endnu et Danmarksmesterskab til sit imponerende CV i 2007…" Sådan starter pressematerialet denne gang efter endnu en flot DM weekend, hvor OKR var med helt i front.

Søndag den 21. oktober blev der afholdt DM i Ultralang Orientering i Husby Klitplantage. Vært var Holstebro Orienteringsklub, der havde lagt udfordrende baner i det tunge klitterræn og i tæt plantage. TV Midtvest har et meget fint indslag, der viser udfordringerne, der ventede løberne: http://tvmidtvest.dk/sw29737.asp?vid=390540

Ultralang er den længste disciplin, der afholdes DM løb i. Der var således masser af udfordringer i alle klasser. I H16 løb de på en 11,675 km bane. Her var Andreas Boesens vindertid imponerende 1.23.14. Han var tæt forfulgt af OK Øst' Marius Thrane Ødum hele vejen, men Andreas holdt hovedet koldt og næsen kortet! Det er Andreas' femte DM medalje i år, hvor han allerede har to guldmedaljer, en sølvmedalje og en bronzemedalje.

Inge Jørgensen løber i klassen D60, og hjembragte ligeledes en flot guldmedalje. Hun satte endog konkurrenterne eftertrykkeligt på plads med en margin på over 12 minutter til sølvmedaljen. Inge har også flere DM medaljer i skuffen. Den seneste blev hjembragt i september og var ligeledes af guld.

Aksel Andersen kunne også være meget tilfreds med indsatsen i det vestjyske. I et tæt opgør lidt over et minut fra vinderen sikrede Aksel sig sølv i H55. Aksel løb også 11,675 km og det i tiden 1.42.19.

I alt gennemførte 11 OKR-løbere deres klasser, mens ikke mindre end 4 måtte udgå. Lærke Sørensen blev 5 i D18, Kim Baunehøj Pedersen 6 i H18, Christian Vindegaard Grønberg blev 7 og Martin Midtgaard Frich 9 i H16.