Logo        OK Roskilde

Orienteringssæsonen er startet

Premieren på den nye sæson foregik sidste søndag den 11. marts i Jægerspris storskov. Skoven blev sidst brugt til DM-ultralang i oktober 2005. En svær og spændende/varieret skov med al slags vegetation. På startlisten var der løbere fra alle de sjællandske klubber inkl. 37 løbere fra OK Roskilde.
Flere af OK Roskildes løbere imponerede med flotte resultater, bl.a. i klassen H-18, hvor det blev til tredobbelt sejr med Michael Andersen som vinder. Nr. 2 blev Michael Kreiberg, og nr. 3 Kim Baunehøj. Mindre end 1 min. skilte de tre drenge i mål.
I klassen H-16 var det Andreas Boesen, der med et fantastisk løb blev nr. 2 fulgt af Christian Vindegaard på 3. pladsen, kun godt 1 min efter.
Lærke Sørensen vandt klassen D-18, og også Amalie Tripax gjorde det godt i klassen D-12, hvor hun blev nr. 2 kun 1 min efter vinderen.
Også blandt de lidt ældre løbere var der gode resultater, bl. a vandt Inge Jørgensen i D60 og Bjarne Pedersen i H65.

Søndag den 18. marts, var klubben repræsenteret ved et løb i Skåne i nærheden af Hørby. Det var ikke det sværeste svenske terræn, men alligevel meget anderledes/sværere end f. eks. Boserup og St. Dyrehave.
Endnu en gang imponerede Andreas Boesen, denne gang ved at vinde klassen H-16 næsten 4 min. foran nr. 2. Ved en fejl var klubbens H- og D 17-18-løbere blevet tilmeldt i klasserne for 19-20 årige, men det generede ikke Michael Kreiberg, der blev nr. 2 i klassen H-20.
Aksel Andersen viste også, at han behersker det svenske terræn, idet han sætte alle de svenske konkurrenter på plads i klassen H55.