Logo        OK Roskilde

To guld og en bronze ved Ultralang.

OK Roskildemedlemmernes fælles anstrengelser med at arrangere DM Ultralang blev kronet med to guld og en bronze. I de solfyldte med udfordrende midtsjællandske bakker omkring Skjoldnæsholm føjede Andreas Hougard Boesen, Janne Brunstedt og Kim Baunehøj Pedersen hver endnu en medalje til årets udbytte af podieplaceringer.

Andreas løb årets første guldmedalje hjem, da han i H17-18 holdt ni sekunder ned til nr. to, Søren S. Sørensen fra FIF Hillerød. Med guldmedaljen ender Andreas på én guld-, to sølv og tre bronzemedaljer ved årets ialt seks DM-løb.

Janne Brunstedt fik hængt årets fjerde guldmedalje om halsen som beviset for, at han er øjeblikkets bedste danske H60-løber. Mere end fem minutter havde han til nr. to, Karl Kristian Terkelsen fra OK Gorm. Ud over de fire guldmedaljer har Janne også en sølvmedalje fra DM Lang.

Kim Baunehøj Pedersen fulgte successen fra DM Stafet op med endnu en bronzemedalje i H19-20. Nærmeste konkurrent til medaljeplaceringen var Michael Kreiberg, som dog sluttede på fjerdepladsen, to og et halvt minutter efter klubkammeraten.

Da OK Roskilde stod som arrangør af stævnet, var det begrænst, hvor mange OKR-løbere som kom i aktion med kort og kompas. Dem, der deltog, fik følgende placeringer:

D16: Amalie Tripax: 11 (Amalie er kun 13 år!).
D19-20: Lærke Sørensen: 7.
D21: Anne-Mette Jansen: 10 (Anne-Mette cyklede forinden fra Greve til Roskilde for at komme kollektivt til Jystrup).
D60: Inge Jørgensen løb ud, men måtte kort efter start udgå med en skade.
H16: Martin Midtgaard Frich: 10.
H19-20:Tobias Midtgard Frich: 6. H65: Bjarne Pedersen: 6.
H65: Ole Svendsen: 10.