Logo        OK Roskilde

OKR's pigehold vinder igen Roskilde Bank Parkstafet.

Endnu en gang bød IK Hellas på Parkstafet i Roskilde folkepark, og endnu en gang var der rekorddeltagelse med 431 hold, og for tredje år i træk lykkedes det for OK Roskildes pigehold at vinde deres række i stafetten.

Det var pigeholdet med Melissa Ulsøe Jessen, Isabella Sihm, Mathilde Hougaard Boesen og Amalie Tripax, der vandt Pigerækken. Pigerne vandt i den meget flotte tid 1:49:09. I år stillede OK Roskilde med endnu et pigehold bestående af Signe Østberg, Ida Sander, Linnea Møller Jess og Line Kreiberg, der blev nr. 3 i pigeklassen.

I Ungdomsrækken fik holdet med Martin Midtgaard Frich, Jacob L Kragh, Morten Lund Kristensen og Casper Meyer en fornem 2. plads i tiden 1:37:03 kun 3 min efter vinderholdet. Det andet ungdomshold med Alexander Ulsøe Jessen, Rasmus Møller Jess, Mads Midtgaard Frich og Emil Østberg løb sig til en flot 13. plads.

I Damerækken gjorde OKR det også godt, idet holdet med Alice Ørum Bertelsen, Lærke Sørensen, Linda Østberg og Trine Midtgaard blev nr. 7. Den hurtigste på holdet var igen i år Alice, der med tiden 23:43 slog sin egen rekord fra sidste år og løb på en af de hurtigste tider blandt kvinderne i stafetten.

I Herrerækken blev der sat ny rekord, idet holdet med Michael Andersen, Kim Baunehøj Pedersen, Tobias Midtgaard Frich og Martin Laage Kragh løb på tiden 01:19:48, den hurtigste tid er OKR hold har løbet Parkstafetten på. Den flotte tid rakte til en fornem 4. plads i det skrappe felt. Martins personlige tid på 18:36 er også hans hidtil bedste.

I Mixrækken blev det holdet med Jan Frederiksen, Runa Ulsøe, Birgitte Tripax og Anders L Kragh, der stod for en flot placering, idet holdet blev nr. 7 i rækken.