Logo        OK Roskilde

Ole Svendsen nr. 7 ved Veteran VM i Portugal.

Det er ikke kun juniorerene der i disse dage dyster om VM medaljer. I Portugal ved Marinha Grande nær Portugals atlanterhavskyst dyster mere end 3000 orienteringsløbere om Veteran Verdensmesterskaberne, World Masters Orienteering Championships (WMOC).

I dag blev der løbet sprint og Ole Svendsen fik en imponerende 7. plads kun 63 sekunder efter vinderen i klassen M65. Ole kom til finalen efter også at have løbet rigtig godt i det indledende kvalifikationsløb, hvor han fik en tredjeplads. Der var mere end 300 løbere til start i klassen.

Inge Jørgensen blev nr 55 i finalen i klassen W60, efter hun havde kvalificeret sig med en 6. plads i det indledende løb. Der var mere end 200 deltagere i W60 klassen.

Det bedste danske resultat blev leveret af Allan Mogensen, der vandt guld i klassen M40. Allan vandt for 15 år siden Senior Verdensmesterskabet, da det foregik i New York i USA.