DM Lang H45 (15-09-2019)
Kategori: Konkurrence
Kort/område: Gribskov Søskoven
Arrangør: FIF Hillerød
Distance: 15.23 km
Tid: 102:51
Gennemsnitspuls: 173
Maxpuls: 250
Mit første DM og en distance næsten dobbelt så lang som den længste jeg tidligere har løbet, så nervøsiteten var stor inden starten. Målsætningen var klar: jeg ville undgå sidstepladsen og jeg skulle helst ikke hentes af Jakob, som startede 21 minutter efter mig. Mit tekniske niveau er fortsat ikke ret højt og jeg ville undgå alt for store bom - derfor havde jeg inden start bestemt mig for løbe en stor del af banen på stierne.
Jeg får en god start og allerede på vej til post 1 har jeg mulighed for at læse langt frem på kortet. Mellem post 7 og 8 tøver jeg en del, da jeg bliver hentet af ham som startede 3 minutter efter mig. Jeg kan ikke forstå hans retning, og heldigvis er jeg tro mod min egen kompaskurs og finder posten kort tid efter. Post 11 bommer jeg, da jeg kommer for tidligt ind fra stien. Jeg finder derfor ikke broen/overgangen ved grøften, men jeg finder dog posten forholdsvis hurtigt. Mellem post 11 og 12 fanges jeg i et ret vådt og bakket område, hvilket koster noget tid. Benene og hovedet er nu trætte og både til post 13 og 14 får jeg taget for lange udenomsvejvalg. De resterende poster rammer jeg fint og efter 1 time og 43 minutter kommer jeg i mål. Meget træt, men tilfreds med præstationen.
Og resultatet: Jeg blev nr. 24 af de 34 startende, hvoraf 31 gennemførte. Jakob hentede meget tid på mig, men helt op nåede han ikke.
Skjul kommentarer (1)
Allan: Godt du kom fint igennem banen uden de store fejl, og det var jo målet. Går fint i terræn hele vejen fra post 7-10.
Ved Post 11 (som du beskrev) ku du faktisk istedet ha løbet ind fra stien før, og ikke senere som du skrev. Jeg ville løbe fra stien omkring der hvor du passerer stenen, saltså lige efter det går lidt opad bakke. Så løb skråt op imod grøften og følg den indtil bakken starter tæt på posten. Du kan så enten løbe lidt op ad bakken til posten, eller endnu mere sikkert hen til Spanget først.
Indsæt ny kommentar
Gem
 
DM Lang H45 (15-09-2019) DM Lang H45 (15-09-2019)