Grå Panterløb (10-04-2019)
Kategori: Træning
Kort/område: Aldershvile
Arrangør: OKR/Knud
Distance: 4.36 km
Tid: 31:03
Gennemsnitspuls: 129
Maxpuls: 147
Tak til Knud for en god bane.
Skjul kommentarer (3)
Knud : Mine kommentarer som banelægger til dit vejvalg:
Post 1-2: Sikkert vejvalg hele vejen. Du skrår ikke igennem terrænnet fra nordvest til sydøst på sidste halvdel af strækket. Det kommer lidt bag på mig.
Post 7-8: Du løber i fraløbet mod nordnordøst. Men du læser åbenbart kortet grundigt lige efter posten. Det markerer den røde farve vel. Jeg forventede, deltagerne ville løbe mod nord eller nordvest. Mod nordvest for at få fat i stisystemet dér.
Post 12-13: Meget sikkert vejvalg. Men bliver det ikke for langt? Jeg tror, at to mere også havde det vejvalg. Ane, tror jeg, løb fra Krathusvej ved Højnæsbjerg og gik mere direkte på. Det var også det, jeg tænkte ville være et alternativt vejvalg. Var det virkelig kurveforløbet, der lokkede til det sikre vejvalg. Det var der nogen, der sagde. Om du også sagde det, kan jeg ikke huske. Men så bakket er det vel heller ikke nord for Krathusvej.
Post 14-M: Du går mod sydøst og ikke syd og fanger den næste sti mod øst. Det er vel et lille bum eller hvad?
Med venlig hilsen
Knud
Janne Brunstedt : Hej Knud, Tak for dine kommentarer. Jeg skråer ikke igennem det sidste stykke til post 2, da det ser lidt tæt ud; desuden er der en større grøft der skal forceres. Fra post 7 søger jeg hurtigst muligt ned til den store sti. Til post 13 havde jeg også først besluttet at gå mere lige på, men ser, at hvis man drejer fra stien lige efter Højnæsbjerg, så får man en del ekstra kurver, først ned og så op igen. Man skal forbi grøften for at undgå det. Hvis man drejer fra lige efter stien og går lige på, så får man hele turen i terræn og kan få problemer med moserne/den store grøft lidt før post 13, så jeg tror man sparer tid ved at løbe uden om på sti, som jeg gjorde. Janne
Janne Brunstedt : Post 14 til mål: Ja et lille bum. Jeg løb efter den 1. sti, men så den ikke, og så blev det den næste.
Indsæt ny kommentar
Gem
 
Grå Panterløb (10-04-2019) Grå Panterløb (10-04-2019)