Herunder ses OKR's ungdomsløbernes resultater i år 2002.

Resultaterne fra 2001 kan ses her

Spring Cup Classic, Gribskov Mårum, 23. Marts.

Sofie vinder Spring Cup Classic.

Den klassiske konkurrence ved årets store internationale orienteringsbegivenhed, Spring Cup, var som sædvanlig domineret af mange udenlanske løbere.
Også i ungdomsklasserne var der mange løbere, så det var efter danske forhold meget lange startlister, med f. eks 71 løbere i D15-16A.

Som dagen før i natløbet var Sofie også suveræn på den klasssike distance og vandt i D15-16A med en tid, der var 2 min hurtigere end den nærmeste konkurrent. Mia løb i samme klasse og blev nr. 41, hvilket vidner om et usædvanligt stort og stærkt felt.

I D13-14A løb Nina og Lærke sig ind på henholdsvis 15. og 22. pladsen. Flotte placeringer i det stærke felt, hvor kun to danske piger blev placeret bedre end Nina og Lærke.

Hos drengene var der også hård kamp om placeringerne. I H11-12A blev Christian placeret som nr. 10, mens Martin blev nr. 12. De var kun henholdsvis 5 min og 5½ min efter den norske vinder.

I H13-14A blev Tobias efter et rigtig godt løb bedst placerede OKR løber med en 28. plads, men lige efter kom Michael på 32. pladsen og Kim på 34. pladsen. Igen vidner placeringerne om et stærkt og tæt felt.

Dan Frederiksen stillede op i H13-14B og løb sig til en placering som nr. 4.

Et uddrag af resultatlisten ses herunder.

4    Dan Frederiksen           DEN-OK Roskilde           25:23

Hele resultatlisten kan ses på Spring Cup's hjemmeside.

Til toppen af siden

Spring Cup Night Sprint, Gl. Grønholt Vang, 22. Marts.

Sofie vinder Spring Cup Night Sprint.

Den traditionelle Spring Cup startede som sædvanligt med et natløb; i år i Gl. Grønholt Vang.
Natløbet var domineret af udenlandske løbere. Kun 5 af de 40 løbere, der gennemførte i klassen D-16, kom fra Danmark.
Den udenlandske dominans var åbenbart ingen hindring for Sofie; hun løb sejren hjem med tiden 21.23 min for den 3 km lange bane, mere end et minut hurtigere end nærmeste konkurrent.

Nina stillede også til start i denne klasse og blev nr. 26 med tiden 32.40 min. Godt klaret efter som det vist er Nina's debut som natløber.

Resultatlisten kan ses på Spring Cup's hjemmeside.

Sjövallaslaget, Mölnlycke, 17. Marts.

OKR's ungdom i extremt svensk terræn.

I forbindelse med OKR's trænings week-end til Göteborg deltog vi i Sjövalla FK's løb ved Mölnlycke. Skoven var extremt vanskelig, stærkt kuperet og med masser af klipper. Så det var noget af en præstation bare at gennemføre.
Michael, Kim og Tobias blev henholdsvis nr. 12, 13 og 17 i H14, rigtig godt det vanskelige terræn taget i betragtning. Sofie fik en flot 4. plads i de 20 mand (piger) store felt i D16, mens Mia (debutant i D16) efter hård kamp med terrænnet fik en 18. plads. I U3 klassen blev Dan nr. 4, og i U2 klassen løb Martin sejren hjem, rigtig flot løbet. Jacob løb ind på en 8. plads i U1 klassen.

Uddrag af de flotte resultater ses herunder.

Hele resultatlisten ses her.

Vallø Storskov, 10. Marts, KUM udtagelse.

Flot sæsonstart for OKR's ungdom i Vallø.

Sæsonstarten, der samtidig var første udtagelsesløb til årets KUM, foregik i Vallø Storskov, en skov kendt for sine mange grøfter. OKR ungdom var rigt repræsenteret med 9 løbere til start.
I D-10B blev Ida nr. 2, og i D13-14A løb lærke og Nina sig ind på 3. og 4. pladsen. Sofie og Mia tog sig af de to første pladser i D16-16A.
Hos drengene fik Christian en 4. plads i H11-12A, mens Michael, Kim og Tobias blev henholdsvis nr. 7, 10 og 13 i H13-14A.

For at blive udtaget til KUM, skal man i samlet i 2 ud af 3 løb blive blandt de 6 bedste, så pigerne ligger godt, og Christians 4. plads lover også godt. Michael, Kim og Tobias har det lidt sværere i deres skrappe klasse, men med lidt mere held og bedre placeringer i de næste løb, er der stadig muligheder.

Herunder ses et uddrag af resultatlisten.

13        Tobias Midtgaard Frich        OK Roskilde                1:30:59

Nytårsstafetten 2002, 6. Januar, Eriksholm.

Flot 4. og 5. plads til ungdomsholdene.

Årets første løb, Nytårsstafetten, blev løbet i Eriksholm. Det var tørvejr og et par graders varme, så kun isen på stierne og de våde moser kunne der klages over.
Vi havde 2 hold med i Ungdomsklassen, og de levede mere end op til forventningerne. Det ene hold med Michael Kreiberg, Dan Frederiksen og Tobias Frich endte på en flot 4. plads, og det andet hold med Kim Baunehøj, Matin Kragh og Lærke Sørensen kom lige efter på 5. pladsen. Meget flot af begge hold, når man tænker på de svære baner, der er beregnet for løbere op til 18 år.
I Dameklassen havde vi også ungdomsløbere med, nemlig Sofie Sørensen og Mia Simonsen, der løb sammen med Hanne Pedersen. Holdet endte på 9. pladsen. Godt klaret mod de mange meget mere erfarne løbere på de andre hold
Nina og Christian Vindegaard løb i Familieklassen sammen med Lars Vindegård, og dette hold blev nr. 7. Også Kathrine Schmidt løb i Familieklassen med Gert Pedersen og Anne-Mette Jansen og de sluttede på 10. pladsen.

Hele resultatlisten for årets nytårsstafet kan ses her.