Herunder ses OKR's ungdomsløbernes resultater i år 2004.

Resultaterne fra 2003 kan ses her

2. divisionsmatch, Kongsøre, 15. Maj.

Mange point til OKRs ungdomsløbere sikrede føring i 2. division.

OK Roskildes ungdomsløbere sikrede klubben mange point i lørdagens match i 2. division. Det blev til to store sejre over Søllerød OK og Helsingør SOK og en snæver sejr på 91-88 over Tisvilde Hegn OK. Det sikrede en foreløbig førsteplads til OKR i 2. division.
Ungdomsløberne erobrede mange point, både regulære og såkaldte ungdomspoint eller bonuspoint. I alle tre matcher opnåede OKR 299 point; ungdomsløberne scorede de 140 point, heraf 53 bonuspoint.

Der blev ingen banesejre til OKRs ungdomsløbere, men to andenpladser til Sofie Sørensen og Christian Vindegaard Grønberg, og på flere baner var den bedste ungdomsløber fra OKR.

Bane 1: Kim Baunehøj var rykket op på bane 1, hvor han skulle kæmpe mod verdensstjerner som Carsten Jørgensen. Alligevel lykkedes det for kim at hive vigtige ordinære point såvel som ungdomspoint, i alt 7 point, hjem til klubben.

Bane 2A: Michael Andersen, Michael Kreiberg og Tobias Midtgaard Frich løb på denne bane, der er for H15-16A men også for H40A-H50A, så der er mange erfarne herreløbere at kæmpe imod. Michael Andersen gjorde det rigtig godt og med en 5. plads blev han klart bedste ungdomsløber på banen og scorede hele 23 point til klubben. Michael Kreiberg var bare 2 min efter og scorede 2 ungdomspoint. Tobias gennemførte desværre ikke banen

Bane 2B: Sofie Sørensen blev nr. 2 på banen, kun slået af den tidligere junior verdensmester Tenna Nørgaard, så det blev til hele 23 point til Sofie.

Bane 3B: Lærke Sørensen blev nr. 4 på banen som den bedste ungdomløber, mens Nina Vindegaard Grønberg var lige efter på 5. pladsen. Det gav mange point til de to piger, 19 til Lærke og 13 til Nina.

Bane 5: Christian Vindegaard Grønberg var tæt på at vinde banen, men blev nr. 2 som den bedste ungdomsløber. Det gav 9 point til Christian. Martin Laage Kragh sikrede 5 point til klubben ved at løbe sig ind på en 5. plads og Christian Jensen sikrede sig med en 13. plads endnu 1 point til klubben. Også Mortem Lund Kristensen, Anders B. Nielsen og Alexander Lund Steffensen løb på denne bane, men de var uden for pointgivningen.

Bane 6: Camilla Meyer, der var eneste ungdomsløber fra OKR på denne bane, blev nr. 8 og sikrede OKR 8 point.

Bane 7A: Martin Midtgaard Frich blev på tredie pladsen bedste ungdomsløber på banen, Casper Meyer blev nr. 4 og Jacob Laage Kragh nr. 5. Det gav 9 point til Martin, 6 point til Casper og 2 point til Jacob.

Bane 7B: Line Kreiberg fik 7 point til klubben for en 4. plads på denne bane.

Bane 8: Amalie Tripax blev nr. 4, Bente Meidahl Münsberg nr. 10 og Rasmus Mørup Jansen nr. 11 og det gav 3 point til hver, ialt 9 vigtige point til klubben fra de yngste løbere.

Hele resultatlisten kan ses på Holbæk OKs hjemmeside.

Til toppen af siden

SM-klassisk, Gribskov Mårum, 2. Maj.

Tre sølvmedaljer og to bronzemedaljer til OKRs ungdomsløbere i SM-klassisk.

Til SM-klassisk i Gribskov Mårum var der 15 ungdomsløbere fra OK Roskilde til start, og resultatet blev ikke mindre end 5 medaljer.

Tre fornemme medaljer af sølv til Sofie Sørensen i D17-20, Martin Laage Kragh i H 13-14 og Martin Midtgård Frich i H11-12. Casper Meyer i H11-12 og Michael Andersen i H15-16 fik begge bronzemedaljer.

9    Tobias Midtgaard Frich     OK Roskilde                57:31

Her ses alle resultaterne fra SM-klassisk.

SM-stafet, Gribskov Nord, 1. Maj.

To sølvmedaljer til OK Roskildes ungdomsløbere i SM-stafet.

Til SM-stafet i Gribskov Nord stillede OK Roskilde med 4 ungdomshold.

I klassen D/H13-14 gjorde Christian V. Grønberg, Camilla Meyer og Martin Laage Kragh sig gældende ved at blive nr. 2. De fik dermed sølvmedaljer.
Også i klassen H13-16 blev det til sølvmedaljer idet Michael Kreiberg, Kim Baunehøj og Tobias Midtgaard Frich løb sig ind på anden pladsen.
De to andre hold med Casper Meyer, Jacob Laage Kragh og Martin Midtgaard Frich i klassen D/H11-12 samt Michael Andersen, Line Kreiberg og Nina Vindegaard Grønberg i klassen D/H Max43 blev desværre ramt af fejlklip og fik derfor ingen placering.

De stolte modtager af sølvmedaljerne ses herunder:
H/D13-14 H13-16 - klik for at få et    større billede

Her ses resultaterne fra SM-stafet.

Kredsløb, Danstrup Hegn, 25. April.

Tre sejre til OK Roskildes ungdomsløbere i Danstrup Hegn.

Sæsonens tredie kredsløb blev afviklet i den nyudsprungne skov, Danstrup Hegn. Løbet var DSRs traditionsrige Stfinderløb, hvor dette var det 59. i rækken.

I flere af ungdomsklasserne var OK Roskildes løbere dominerende. Det blev til hele 3 klassesejre

Martin Laage Kragh vandt i klassen H13-14A, hvor Christian V. Grønberg tillige blev nr. 3.
I klassen H15-16A var der OK Roskilde løbere på de 3 første pladser. Michael Andersen blev en suveræn nr. 1, mens Michael Kreiberg blev nr. 2 og Tobias Midtgaard Frich nr. 3.
I klassen H10B blev det til sejr for Mads Midgaard Frich.
I klassen H11-12A blev det til både en anden- og tredje plads ved hhv. Martin Midtgaard Frich og Casper Meyer
Lærke Sørensen blev nr. 3 klassen D15-16A.

De mange prismodtager fra OK Roskilde ses her:

(klik for at få større billede)

Resultaterne for alle ungdomsløberne kan ses på DSRs hjemmeside.

Kredsløb, Teglstrup Hegn, 18. April.

Lærke Sørensen vandt klassen D15-16A i Teglstrup Hegn.

Sæsonens andet kredsløb foregik i Teglstup Hegn med HSOK som arrangør. Hele 16 ungdomsløbere fra OK Roskilde stillede til start og mange løb rigtig godt.

Lærke Sørensen havde et godt løb og vandt sikkert sin klasse D15-16A med to min. ned til nærmeste konkurrent.
Sofie Sørensen løb også godt og blev nr. 2 i klasen D17-20A kun slået med godt 1 min.
I klassen H11-12A gjorde Casper Meyer og Martin M Frich det rigtig godt ved at blive henholdsvis nr. 2 og 3.

Resultaterne for alle ungdomsløberne kan ses på HSOKs hjemmeside.