Spring Cup Stafet - Classic - Night BOM-løbet Nytårsstafet

Herunder ses nogle af OKR's ungdomsløbernes resultater i år 2005.

Resultaterne fra 2004 kan ses her

Spring Cup Stafet, Gribskov Nord, 20. Marts.

Flot tredjeplads til H12-drengene ved Spring Cup Stafet.

I de meget stærkt besatte stafetklasser ved Spring Cup stafet i Grib Skov løb OKR's drenge i klassen H/D12 sig til en flot tredjeplads, kun besejret af to svenske hold. Holdet bestod af Martin Midtgaard Frich, Jacob Laage Kragh og Rolf Pihl.

I klassen H-18 havde OK Roskilde 2 hold med. Det bedste hold med Michael Kreiberg, Martin Laage Kragh og Kim Baunehøj Pedersen løb sig til en samlet 17. plads, mens holdet med Michael Andersen, Christian Jensen og Tobias Midtgaard Frich endte på en samlet 27. plads.

Hele resultatlisten kan ses på Spring Cup's hjemmeside.

Til toppen af siden

Spring Cup Klassisk, Tisvilde Hegn, 19. Marts.

Holdsejre til OKR ved Spring Cup Klassisk.

OK Roskilde vandt holdkonkurencen for ungdomsløbere i fire klasser.

I D11-12A var det Line Kreiberg og Ida Sander, der stod for den flotte præstation.
Pigerne i D15-16A vandt med mere end 8 min. til de nærmeste konkurrenter. Her var det Lærke Sørensen, Nina V Grønberg og Camilla Meyer der sikrede det flotte resultat.
Endeligt blev det også til sejr i H11-12A, hvor Martin Midtgaard Frich, Jacob Laage Kragh og Rolf Pihl fik en sammenlagt tid, der var 11 min. bedre end det næstbedste svenske hold.

Individuelt viste Martin Midtgaard Frich, at det ikke var tilfældigt at han vandt BOM-løbet sidste weekend, idet han fik en flot tredieplads i klassen H11-12A, kun slået af en finsk og en svensk løber.

Der var mange andre OKR løbere blandt de bedste. Lærke Sørensen blev nr. 6 i klasen D15-16A og Nina V. Grønberg blev nr. 8 i samme klasse. I klassen D-10 blev Tonje Pihl nr. 7 og Line Kreiberg og Ida Sander blev henholdsvis nr. 12 og 16 i klassen D11-12A.

Jacob Laage Kragh blev nr. 7 i klassen H11-12A. I klassen H13-14A blev Christian V. Grønberg nr. 18, mens Casper Meyer fik en 25. plads i samme klasse.

I klassen H15-16A var der 100 løbere til start, så det var ganske imponerende, at Kim Baunehøj Pedersen kunne opnå en 14. plads i det skrappe felt af overvejende svenske løbere. Michael var et par min. efter på 20. pladsen mens Michael Andersen som den 3. Roskilde løber blev nr. 36.

Spring Cup Night, Teglstrup Hegn, 18. Marts.

OKR vinder ungdomskonkurrence ved Spring Cup Nat.

Den traditionelle Spring Cup startede som sædvanligt med et natløb; i år i Teglstrup Hegn.

OK Roskilde vandt holdkonkurencen i klassen H15-16. Det var drengene Michael Andersen, Martin Laage Kragh og Tobias Midtgaard Frich, der alle ydede så gode præstationer, at deres sammenlagte tid blev næsten 8 min. bedre end næstbedste klub.
Individuelt blev drengene henholdsvis nr 13, 17 og 22, ganske godt i det stærke felt på godt 50 løbere, der overvejende var svenskere.

I klassen D15-16 fik Lærke Sørensen en flot 14. plads ud af mere end 30 løbere.

Hele resultatlisten kan ses på Spring Cups hjemmeside.

Kredsløb, 13. Marts, Jægersborg Hegn.

Martin Frich vinder årets første kredsløb - BOM-løbet.

Årets første kredsløb, Søllerød OKs traditionelle BOM-løb, blev en kold affære. Det var frostvejr og skovenbunden var dækket af ca. 10 cm. sne, så selv om Jægersborg Hegn er en meget åben skov, blev det ikke specielt hurtige tider, da det var meget hårdt at løbe i sneen. Løbet var tillige 1. udtagelsesløb for deltagelse i Kredsungdomsmatchen.

Martin Midtgaard Frich imponerede i klassen H11-12, som han vandt sikkert. I samme klasse blev Rolf Pihl nr. 4.

I klassen H13-14 blev Christian V. Grønberg nr. 4. I samme klasse blev Casper Meyer nr. 9.

I klassen H15-16 var der som sædvanligt kamp om placeringerne mellem OK Roskildes drenge. Denne gang blev det Michael Andersen, der blev bedst pacerte med en 5. plads. Lige efter kom Michael Kreiberg, Kim Baunehøj Pedersen og Tobias Midtgaard Frich på pladserne 6, 7 og 8.

I den tilsvarende pigeklassen D15-16 kom der også løbere fra OKR lige efter hinanden. Det var Nina V. Grønberg, Lærke Sørensen og Camilla Meyer, der kom på henholdsvis 4., 5. og 6. pladsen.

Hele resultatlisten fra Kredsløbet kan ses på Søllerød OK's hjemmeside

Nytårsstafetten 2005, 9. Januar, Kongsøre Skov.

OKR vinder Ungdomsklassen.

Årets første løb, Nytårsstafetten, blev løbet i Kongsøre Skov. Efter nattens orkanagtige storm og morgenens kraftige regnvejr, blev det en forårsagtig dag med sol på den dejlige stævneplads ned til fjorden.

OK Roskilde deltog med 2 hold i Ungdomsklassen, og det blev til en flot sejr og en tredieplads.

Efter trediepladser de to foregående år lykkedes det i år for OK Roskilde at vinde Ungdomsklassen. Det vindende hold bestod af Tobias Midtgaard Frich, Casper Meyer og Michael Andersen, og holdet vandt med næsten 2 min. ned til nr. 2, holdet fra Allerød OK. På trediepladsen kom endnu et OKR hold, nemlig Michael Kreiberg, Martin Midtgaard Frich og Anders Bjerregaard Nielsen.

Flere andre ungdomsløbere fra OKR løb sig til flotte placeringer:

I Familieklassen fik Christian og Nina Vindegaard, med hjælp af far Lars en flot andenplads.

I Dameklassen fik Sofie Sørensen og Camilla Meyer hjælp af Trine Midtgaard og det blev til en fjereplads.

Lærke Sørensen løb i Mixklassen med Lars Olsen og Christopher Schmitz. Lærke havde klassens hurtigste tid på mellem turen, og var såleds stærkt medvirkende til, at holdet fik en fjerdeplads.

Hele resultatlisten for årets nytårsstafet kan ses på Holbæk OKs hjemmeside.